The Real Man

therealman-interviuri-aprinse

titlu

Bărbate, știu că ai avut și tu această curiozitate…

Erai într-un club cu prietenii, la un eveniment sau poate chiar pe stradă când deodată apare un tip care face el cum face și intră în conversație cu femeile la care tu te uitai, și după câteva minute îi vezi distrându-se de parcă s-ar cunoaște de-o viață. Ba mai mult îl observi cum obține cu ușurință numere de telefon, sărutari și întâlniri pentru mai târziu.

Și ce e și mai interesant e că tipul respectiv nu era nici fotomodel nici nu arunca cu teancu de bani în stânga și în dreapta. Era un tip obișnuit, ca mine și ca tine. Doar că avea un alt mod de a relaționa cu femeile.

Aceștia sunt tipii descurcăreți pe care noi îi numim naturali.

Adevărul este că nu toți dintre ei s-au născut „atrăgători”, unii  au trebuit să învețe și să se adapteze în continuu pentru a avea succes.

Problema e că în cazul acestor tipi, dacă vrei să afli ce fac și cum fac și stai de vorbă cu ei, nu o să obții mare lucru…decât dacă știi să pui întrebările corecte ! Acum te întreb eu pe tine, dacă ar exista o modalitate de a intra în mintea fiecăruia,

Nu ar fi interesant să afli cu exactitate ce FAC și ce SPUN tipii ăștia de obțin rapid rezultatele pe care și le-au propus?

Nu ți-ar plăcea să știi CE ANUME cred ei despre ei atunci când vorbesc cu o femeie atrăgătoare ?

Nu ți-ar plăcea să-i auzi DESCRIIND pas cu pas experiențele care i-au condus să descopere formula proprie pentru succes ?

Adevărul este că așa am învățat și eu cum să fiu un bărbat mai atrăgător și mai de succes în multe aspecte ale vieții mele. De la alți bărbați care s-au confruntat cu aceleași provocări cu care mă confruntam și eu.

Problema era că la momentul respectiv nu aveam în cercul meu de prieteni, bărbați de succes de la care să pot învăța. Toți eram la același nivel când era vorba de femei.

Așa că am început să cunosc și să mă înconjor de bărbați de succes în domeniile pe care eu le consideram esențiale: Relaționarea cu Femeile, Seducție și Masculinitate.

Și rezultatele nu au întârziat să apară.

E adevarat ce se spune:

„Înconjoară-te, ascultă și învață de la oameni pozitivi și de succes și fără să vrei, vei observa că după o vreme vei începe să gândești, să vorbești și să obții aceleași rezultate pe care ei le obțin!”

Așa că la cererea mai multora dintre membrii comunității TheRealMan am pus laolalta INTERVIURILE CHEIE cu bărbații de succes care mi-au influențat viața semnificativ fie că e vorba de femei, bani sau stil de viață.

Mi-au trebuit ani de zile să-i întâlnesc și să mă împrietenesc cu ei așa că interviurile cu ei sunt o mină de aur și o sursă de inspirație continuă.

În cadrul unor discuții exclusive aceștia mi-au împărtășit SECRETELE și STRATEGIILE LOR DE TOP despre:

– cum să-ți transformi frica de abordare într-o incredere de fier atunci când stai de vorbă cu femeile atrăgătoare

– cum să nu te pierzi în gânduri și să poți discuta relaxat și degajat despre ceea ce-ți place

– cum să scapi de presiunea din mintea ta astfel încât la prima intâlnire să poți fi increzător și prezent în interacțiune

– cum să-ți descoperi și să-ți dezvolți stilul personal astfel încât să vadă în tine, bărbatul la care visează.

În plus, bărbații intervievați mi-au împărtășit IDEI VALOROASE despre:

– cum să-ți urmărești pasiunile și să-ți formezi un stil de viață sănătos

– cum poți descoperi și susține propria strategie pentru succesul personal

– cum să-ți dezvolți un cerc sănătos de prieteni care să te motiveze să reușești

– cum să faci bani din propria pasiune

– cum să câștigi în jocul seducției, fără să concurezi deloc

– cum să-ți accepți sexualitatea fără rușine și cum să trăiești în armonie cu energia feminina

….. și multe altele


Am început să ascult aceste interviuri în drum spre serviciu. Am găsit câteva idei care mi-au plăcut și am zis să le pun în practică așa cum sugerați. E adevărat ce se spune că primul pas e mai greu, dar după o vreme a început să devină distractiv să intru în vorbă cu persoane pe care nu le cunosc. Îmi place că nu vorbiți de teorie ci expuneți fără perdea experiențele voastre de viață.
Ion Bogdan – Agent Vânzări și membru al comunității TRM

Mi-am încărcat interviurile pe telefon și le-am organizat pe topicuri. Vreau să vă mulțumesc personal pentru că doar după câteva zile de ascultat, mi-au schimbat modul în care mă priveam ca bărbat.
Cosmin Demir – Broker Asigurări și membru al comunității TRM

Ați deschis o nouă lume pentru mine. Relaționarea cu femeile a constituit din totdeauna o provocare pentru mine și materialele pe care le-am citit nu m-au ajutat mai deloc. Însă poveștile de succes, sfaturile și cel mai mult energia bărbaților intervievați m-au motivat să trec la acțiune.
Claudiu Stoica – Inginer IT și membru al comunității TRM

 

Primul volum din seria The Real Man Golden Topics conține:

PESTE 20 DE ORE de interviuri audio cu STRATEGII pe care le poți aplica imediat

METODE și idei practice pe care eu le-am aplicat personal pentru a atrage femei de calitate în viața mea

Un upgrade la jocul tău, skillurile sociale și stilul de viață

SECRETELE și EXPERIENȚELE PERSONALE ale unor bărbați care și-au asumat în totalitate propriul succes

Gândește-te cât ar costa doar să îi inviți la masă pe toți acești experți pentru a le afla secretele. În plus că datorită programului lor încărcat, pe unii nu i-ai putea întâlni decât în cadrul seminariilor pe care le conduc.

Ei bine, eu am petrecut ultimii 6 ani din viață, cunoscând și urmărind activitatea acestor modele și am împachetat informația ca să fie disponibilă și pentru tine de fiecare dată când ai nevoie.

O poți descărca chiar acum și să o asculți în mașină, în drum spre serviciu sau chiar înainte de o întâlnire importantă pentru a-ți ridica nivelul de energie.

Și pentru că vreau să te ajut să-ți accelerezi succesul am sa-ti ofer toate aceste informatii la un pret ridicol.

Investiția pentru Colecția de Interviuri Aprinse Despre Femei, Seducție și Masculinitate este de doar 9  euro.

Dacă stai bine și te gândești cu banii ăștia nici măcar nu ai putea să ieși la un restaurant decent.

Așa că pentru mai puțin de o două beri și o pizza poți descărca instant toate aceste materiale  !

Singura rugăminte pe care o am de la tine, este să-mi trimiți un mail în care să-mi spui cum te-au ajutat metodele și ideile prezentate.

Informații Garantate 100%

Sunt atât de încrezător că vei găsi răspunsurile la întrebările cu care te confrunți, încât îți garantez 200 % investiția făcută. Asta înseamnă că în cazul în care simți că informația primită nu te-a ajutat în niciun fel doar trimite-mi un mail și primești toți banii integral fără întrebări suplimentare din partea mea. Ba mai mult poți să păstrezi și interviurile !

Fă lucrul cel mai inteligent și acordă 9 euro pentru dezvoltarea ta personală.

Este cel mai frumos și folositor cadou pe care ți-l poți face ție.

Pentru a comanda apasa butonul galben de mai jos si vei fi directionat pe pagina de plata apoi vei primi acces instant la Colectia de Interviuri.

PS. Pentru orice întrebare, contactează-ma pe mail !