Capitanu, membru trmclub interviu | Barbatul Adevarat

Podcast 22 – Interviu cu Capitanu’

In perioada asta cât mai ținem clubul de bărbați deschis pentru noi membri, o sa mai discutam cu câțiva dintre membrii mai vechi ai clubului pentru a mai împărtăși din evoluția lor în a deveni bărbați adevărați. In episodul 22 al seriei de podcast i-am luat interviu lui Capitanu’ (nume de cod), care de 2 ani de zile face parte din club, iar în acest interviu ne va împărtăși câteva lecții din evoluția lui.

Capitanu’ a avut o evoluție foarte rapida de când s-a angajat pe acest drum. Daca la început, țin minte, îngheța doar la gândul de a merge și a aborda fete necunoscute, acum i se pare unul din cele mai naturale lucruri de făcut. A fi bărbat presupune a-ți onora sentimentul de atracție fata de femei frumoase. Daca natura ne-a făcut în acest fel, înseamnă ca asta avem de făcut.

Ascultați mai jos cum a trecut el peste toate aceste provocări, plus multe alte informații valoroase ce te-ar putea ajuta și pe tine în evoluția ta !

sau daca vrei, poti downloada episodul aici.

Hai la treaba ! 😉

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments