O incursiune in nivelurile constiintei [Webinar] | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

O incursiune in nivelurile constiintei [Webinar]

Azi am auzit o vorba inteleapta: „Combinaţia asta de spiritualitate şi orgoliu dă cu virgulă cam de fiecare dată, oricui, într-un fel sau altul.” Si pornind de la aceasta idee, imi face deosebita placere sa readuc in discutine munca de o viata a lui David Hawkins. Printre toti invatatorii spirituali contemporani, dr Hawkins, a castigat mult increderea oamenilor deoarece a avut o cale stintifica a descoperirii sinelui. Nu a intrat deloc in polemici, dogme, el doar a vrut sa afle adevarul gol golut.

De cand am citit cartea Power vs Force s-au aliniat multe lucruri in viata mea. Chiar si cuvintele altor mestrii pe care i-am studiat si indragit parca au alt sens acum. In toata aceasta evolutie spirituala in care ne aflam cu totii e foarte imporantant sa ne dam seama cam pe unde ne aflam. Exista multa confuzie deoarece in ultima vreme au aparut mii si mii de maestrii, fiecare cu teoria lui. Nu zic ca munca facuta de David Hawkins ar fi cea mai buna cale, dar in schimb iti ofera o unealta foarte practica de a afla valoarea de adevar.

Cu cat esti mai sincer fata de tine si de nivelul la care te aflii in evolutia constiintei, cu atat revii mai usor pe drumul tau si te poti bucura in continuare de calatorie.

De curand am avut o intalnire foarte productiva cu Lucian Motoc (un coleg de la clubul Toastmasters), si el un mare fan al lui David Hawkins. El a citit aproape toate cartile scrise de el. Eu putin mai lenes, le-am ascutat ;), dar invataturile sunt la fel de valoroase. Prezentarea facuta de Lucian s-a intins pe vreo 2 ore si m-am gandit ca e pacat sa nu o pun si aici pe site. Daca inca n-ai citit Power vs Force, rezerva-ti macar 2 ore pentru a urmari webinarul de mai jos pentru ca sigur se vor mai misca niste rotite in interiorul tau !

 

Downloadeaza fisierul audio ! from TheRealMan on Vimeo.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments