Inca un bootcamp incheiat

antrenarea prezentei

In sfarsit am mai putut sa fac rost de putin timp pentru a mai scrie despre ce s-a intamplat in ultima vreme cu noi. La sfarsitul lunii trecute am incheiat bootcampul de „Prezenta si joc interior” pentru barbati, iar weekendul trecut am reusit sa ajungem si in Cluj pentru a tine workshopul bazat tot pe ce am facut la prima intalnire indoor din bootcampul din Bucuresti.

Experienta bootcampului

Pe langa experienta si evolutia participantilor in aceste 2 luni, am avut si noi o gramada de invatat. Un lucru foarte important este gestionarea energiei. 2 zile de workshop te solicita destul de mult, dar in acelasi timp iti dau si energie. Desi fizic nu ne-am agitat mai mult decat participantii, psihic a trebuit sa consumam mult mai multa energie. Astfel ca la finalul weekendului trecut mi-am luat 2 zile libere doar pentru a ma relaxa si pentru a se sedimenta experientele traite in Cluj. Aveti cateva poze de la workshopul din Cluj pe pagina de facebook.

Spre deosebire de Bucuresti, unde toata lumea este mereu pe fuga, Clujul are un feeling diferit. Cand ne plimbam in timpul zilei cu masina pe strazi, la o ora de „trafic intens” pentru ei, noua ni se parea foarte lejer, mai ales ca faceam 10 minute de la periferie pana in centru cu masina. Pe langa feedbackul pe care l-am primit din partea baietilor care au participat, ne-a placut foarte mult mica noastra escapada incat vrem sa revenim in viitorul apropiat si sa tinem si a doua parte de indoor care am avut-o la bootcampul din Bucuresti.

Cat despre noua structura a bootcampului si a exercitiilor suntem destul de multumiti. Am ales sa nu mai predam asa multe tehnici de outer-game la intalnirile indoor pe care le avem ci sa experimentam cat mai mult starea de prezenta care este atat de importanta pentru un barbat. Dintre cei care vin la noi, multi au capul plin de teorii incat nu pot sa fie prezenti nici o secunda fara sa analizeze ce se intampla. Toti cei care stiu prea multe dar nu pot face primul pas, sau au acel simptom „paralysis by analysis” , trebuiesc zguduiti putin (fizic) pentru a-i readuce la realitate si a putea invata in mod corect. Prin aceste tehnici de inner game si prezenta incercam sa-i reconectam pe barbati cu acea energie masculina care exista in fiecare din ei si sa nu mai fie prinsi asa mult in mintea lor. Nu conteaza asa mult ce scopuri ai, fie ca vrei sa ai cat mai multe femei, fie ca vrei sa devii mai increzator in prorpiile forte, fie ca vrei sa iti iasa pasul C3 din Mystery Method… toate aceste actiuni trebuie sa le faci din starea de prezenta pentru a avea rezultate.

Nu am renuntat in totalitate la tehnici si nu o sa afirmam ca se poate evolua numai prin inner-game, doar ca le discutam concret atunci cand iesim pe teren sa facem practica. Am observat ca mult mai bine raman intiparite imediat dupa ce le aplici si primesti feedback pe moment.

Efectele practicilor

Ce se poate intampla in 2 zile de workshop sunt doar niste ferestre de claritate in mintea barbatilor. Veti observa ca energia dobandita in 2 zile de practica va mai continua sa existe chair si o saptamana doua dupa , dar in timp se va mai diminua.  Cand va reintoarceti in mediul in care traiti veti observa cum vechile credinte si conditionari incearca sa va retina in locul vostru pentru ca e mult mai caldut asa. Desi am reusit sa scoatem la suprafata multe conditionari pe durata workshopurilor, acestea vor continua sa apara in viata voastra deoarece nu ai cum sa scoti in 2 zile ce ti-a fost plantat in cap in mod incostient toata viata ta.

Cel mai important lucru pe care voi participantii il puteti face este sa ramaneti in contact cu cei pe care i-ati cunoscut la workshop. Acest drum al dezvoltarii personale nu este facut pentru a fi strabatut de unul singur, intrati pe forum, discutati si mai ales intalniti-va regulat pentru ca internetul nu poate inlocui comunicarea face to face. Suntem cu totii interesati de acest domeniu, tocmai de asta trebuie sa va sustineti reciproc, sa va acceptati asa cum sunteti si sa mentineti dinamica de fratie si pe viitor. Numai asa veti simti ca aveti un suport real in tot ceea ce faceti.

Ce urmeaza in viitorul apropiat

In luna ce va urma vom lua o pauza de la workshopurile de grup si ne vom ocupa doar de workshopuri 1 la 1. Am mai primit cereri pentru bootcampuri in Bucuresti, dar momentan il mai amanam pana in toamna. In Bucuresti vom vrea sa facem o grupa de barbati doar pentru practica pe timp de zi (Day-game), in curand veti afla detalii.

In schimb vom mai avea in iunie un workshop la munte pentru barbati si (atentie !) pentru femei . O vom avea ca invitata pe Ria din Portugalia, terapeut si discipola Osho, care tine in mod frecvent workshopuri de feminitate. Noi cu barbatii ne vom ocupa de masculinitate , ea cu fetele de feminitate, iar in ultima zi ne vom intalni cu totii pentru a observa ce scantei putem genera ;).

Iar la vara vrem sa readucem in prim plan bootcampul de atractie si masculinitate, dar de data asta la mare. Vor fi doua workshopuri , unul in iulie si al doilea in august. Momentan nu stim exact cand, dar vom anunta de indata ce stabilim.

Pe curand.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *