TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

In luna Mai ne vedem la Iasi

Soo… drumul nostru în dezvoltarea comunităților de bărbați continua. Desi ziceam ca în luna Mai suntem ocupați cu treburi, iata ca a apărut un weekend liber în care ne mai putem plimba puțin prin tara și a mai organiza un workshop si la Iași.

Eu ma bucur ca am putut pune bazele sănătoase pentru dezvoltarea unor comunități de bărbați adevărați. Am început cu cea din București prin 2008. In 2010 am ajuns pentru prima data la Cluj iar acum ma bucur sa-i vad pe băieți mai implicați ca oricând în evoluția lor. Novacul e responsabil pentru bărbații din Cluj și face treaba buna acolo.

Asta vara la unul din bootcampurile de la mare am cunoscut câțiva băieți din Iași dar și din Chișinău – Moldova. Ne-au lansat invitația sa ajungem și prin zona pe la ei odată ca sa închegăm mai bine comunitatea de acolo. E foarte probabil sa ajungem și prin Chișinău anul asta, dar momentan vrem sa ajungem la Iași si sa adunam un grup inițial de bărbați.

Asa ca data pentru workshopul din Iași o sa fie weekendul 17-19 Mai. Înscrierile sunt deschise în limita a 12 – maxim 15 participanți deoarece vrem, pe cat posibil, sa oferim cat mai multa atenție individuala bărbaților care vor veni. Aici găsiți pagina cu descrierea workshopului unde va puteți și înscrie. De data asta o sa vin cu Veet, cel cu care am mai organizat workshopuri de masculinitate în trecut si sunt sigur ca o sa facem treaba buna și la Iasi.

Deci în Mai ne vedem la Iași, iar apoi urmează bootcampurile intensive de inner-game de la mare. Momentan nu știm exact datele, dar în principiu vor fi 2, unul în iulie și unul în august.

Hai la treaba !

>