review bootcamp de seductie la mare

Impresii de la mare

Iata si un prim review al bootcampului din august scris tot de Silviu. Bootcampul este un mediu foarte bun in care sinergia grupului te poate ajuta mult mai usor sa evoluezi.  De aceea vom continua in octombrie cu urmatorul bootcamp , de data asta mai lung (2 luni ), care va avea loc in Bucuresti, dar si cu alte seminarii la Cluj, Timisoara, sau in alte orase.

Silviu:

„Puterea prezentului si seductia …suna interesant mai ales ca se pliaza pe ceea ce eu incercam sa ating prin exercitiile lui Eckhart Tolle din renumita lui carte- Puterea prezentului. Fiind un mare adept al teoriile moderne psihologice gen NLP si Analiza Tranzactionala mi-am dat seama ca in urma unor abordari ajungeam la acea stare in care eram in flux, natural si relaxat. Asadar m-am concentrat pe recrearea starii. Stiam unde vreau sa ajung insa nu stiam cum sa fac asta. In mintea mea stiam cum insa parca nu ajungeam niciodata acolo.

Cand am dat mana pentru prima data cu Octavian si cu Cristi pot spune ca am facut-o foarte critic cu o serie de sabloane ce asteptau sa se confirme mai devreme sau mai tarziu, totul bazandu-se pe experiente asemanatoare de coaching sau formare.

La un telefon precedent l-am intrebat pe Octavian daca sa-mi iau agenda iar el mi-a spus ca nu e nevoie. Asta chiar ca e curios…

Din primul moment baietii ne-au intampinat cu o doza de informalitate lasand in urma ideea de coach si student si s-au asezat in randul nostru si am discutat despre ce vrem sa obtinem in urma acestei experiente.

Aici e un punct extrem de interesant: Daca in toata comunitatea de seductie ideea este „Ai o problema, noi o rezolvam” ei au modelat intreaga experienta prin prisma idei „Ai un dar de oferit, cum il poti oferi mai repede?”

Toate exercitiile ce au aurmat au fost axate pe activarea energiei masculine, incepand cu exercitii fizice de echipa si concurentiale de dimineata, urmand cu exercitiile de meditatie activa si culminand cu iesirile prin cluburi.

Desi grupul nu era omogen, participantii avand varste cuprinse intre 20 si 41 de ani, spiritul de echipa s-a simtit tot timpul si a fost un lucru extraordinar, simteai cum exista cineva acolo care sa te sustina si asta te face sa te simti mai relaxat.

Ce mi-a placut foarte mult e ca baietii s-au dedicat pe deplin procesului, participand activ la exercitii impreuna cu noi, cu alte cuvinte au condus prin exemplul personal.

Seara cand ieseam nu am simtit niciun fel de presiune in a aborda, totul a decurs natural ca urmare a starii pe care baietii o activasera in timpul zilei, acea stare in care te abandonezi experientei, fara asteptari ci doar cu bucuria crearii momentului prezent.

Pentru cei care sunt veterani in seductie, unul dintre cele mai importante lucruri a fost ca nu ni s-a impus un set de metode, tehnici sau convingeri, incurajandu-se deopotriva conturarea stilului personal. Daca unii baieti erau mai energici, eu ma simteam mai natural in a fi mai relaxat in miscari si fiind incurajat sa explorez aceasta latura am intrat pe deplin in starea pe care nu o mai simtisem de mult.

Naturaletea este unul din lucrurile ce-i caracterizeaza, acesti barbati relationand cu femei in tot felul de situatii, oricand simteau impulsul s-o faca. De multe ori te trezeai ca iti spunea doar jumatate de propozitie si cand te uitai dupa el….vorbea deja cu niste tipe atragatoare.

Pe asta pun ei accent, pe flux, pe impulsurile pe care le simti din interior…si e o senzatie foarte inaltatoare.

In toata perioada asta s-au legat adevarate prietenii, iar dupa finalizarea bootcampului, am fost invitati in Vama Veche unde ne-am mai distrat putin…am facut chiar si nudism :).

Pot sa spun m-am simtit ca intre prieteni si simt cum in aceste cateva zile, acesti barbati au oferit valoare vietii mele.

Recomand acest colectiv tuturor celor ce au ceva de impartasit sau de invatat, fiind o atmosfera propice dezvoltarii personale in care esti incurajat sa fii TU, fara niciun fel de presiuni gen: ala e mai bun, trebuie sa faci asa etc. Efectiv sunt momente de libertate de care te bucuri, libertatea de a face cunostiinta cu tine…si atunci cand iti intinzi mana…persoana din fata iti zambeste.”

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments