Iar nu frecam menta vara asta | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Iar nu frecam menta vara asta

Ei uite ca iar s-a făcut cald afara si iar începe sa creasca energia in aer si sa-i trezească pe oameni la distracție. In special fetele simt aceasta energie si voie buna din atmosfera. Devin din ce in ce mai pline de viata, le zboară gândul mai mereu către locuri exotice si bineînțeles și către o aventura de o vara 😉

Nu știu câți dintre voi simt aceasta oportunitate in aer, dar noi nu ratam nici o secunda. La fel ca si anul trecut, in vara asta ne punem pe treaba si mergem la mare sa ne distram. Vom organiza un bootcamp in cea mai nebuna si dezinhibata stațiune de pe litoral, in Vama Veche.

 

Miiaaauuuu....

Miiaaauuuu....

De aceasta data ne-am hotărît sa facem bootcampul si mai intensiv decît cele de anul trecut. In loc de 4 zile, va dura 5 zile. 5 zile full de activități indoor si outdoor de descoperire a încrederii de sine si ascuțire a abilităților de socializare cu sexul opus. Bineînțeles ca nu vom neglija nici conditia fizica, astfel încît in acest an l-am cooptat in echipa noastră si pe Silviu de la seductienaturala.ro pentru a aplica antrenamentele de dimineață pe care le tine el in oamenilor din armata. Pe lîngă asta, Silviu ne va susține si in ieșirile de seara cu mult feedback si disciplina pentru a-i motiva pe bărbați sa se tina de treaba.

Asa ca cei care sunteți hotarati sa faceți treaba cu noi in vara asta, înscrieți-va si anunțați-ne din timp. Avem decît 12 locuri pentru a menține cat mai bun raportul trainer / student si a putea oferi feedback cat mai de calitate celor care participa.

Perioada va fi 20-24 Iulie, iar mai multe detalii despre ce se va intampla gasiti aici: Bootcamp de seductie

La treaba bărbați !

 

 

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments