Ia-ti portia zilnica de meditatie ! | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Ia-ti portia zilnica de meditatie !

Mediteaza zilnic !

Atentie ! Ce recomand in continuare nu se adreseaza cautatorilor pilulei magice ;). Aceasta practica este numai si numai pentru aceia dintre voi care aveti un oarece antrenament al disciplinei de dezvoltare spirituala.

Cand vine vorba de jocul interior si cultivarea lui, cea mai importanta metoda este meditatia. Poti avea multe beneficii de pe urma meditatiei, claritate, prezenta, constientizarea emotiilor si a gandurilor negative, energie, inspiratie, creativitate…etc…. Dar toate aceste beneficii sunt doar consecinte, nu poti face un scop din meditatie.

Noi de multa vreme o practicam si o recomandam baietilor sa faca la fel. Orice alta metoda de dezvoltare personala trebuie combinata cu meditatia. Doar prin constientizare poti avea schimbari profunde.

Mai multe explic in filmuletul urmator. Iar ca tema iti recomand sa faci pentru inceput 30 minute pe zi (15 dimineata si 15 seara inainte de culcare).

Sunt curios ce feedback aveti dupa ce faceti aceasta mica tema timp de o saptamana !

 

Si inca ceva ce am uitat sa spun in filmulet… daca iti este greu sa stai 15 minute in liniste, daca simti ca-ti explodeaza mintea, incearca sa faci 15 minute antrenament fizic inainte si dupa sa stai in meditatie. Nu degeaba s-au inventat meditatiile active.

Pe curand

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments