Interviu cu Win, hai ca si tu poti evolua

Podcast 23 – Hai ca se poate (Interviu cu WinMan)

In evoluția noastră avem multe satisfacții personale. Printre ele se numără și acele momente când primim mulțumiri de recunoștință din partea bărbaților pe care am reușit sa-i ajutam în dezvoltarea lor personala.

In episodul 23 al seriei de podcast îl avem alături de noi pe WinMan, unul din membrii vechi ai clubului și care ne va împărtăși și el câteva lecții din călătoria lui. Aceste interviuri cu oameni care au reușit sa facă ceva și sa se desprindă de vechile condiționări ale societății sunt foarte importante pentru ca te motivează sa treci și tu cât mai repede la treaba. Daca alții au putut, poți și tu sa evoluezi, sa te bucuri de faptul ca ești bărbat și de tot ce presupune acest lucru.

Din punctele atinse în acest interviu:

  • – Ce l-a determinat pe Win sa se apuce serios de treaba
  • – Care au fost primii pasi
  • – De ce e important sa te bucuri de fiecare mica reușită
  • – Cum ne-au ajutat întâlnirile regulate ale grupului de bărbați
  • – Un pas important în evoluția fiecăruia: Bucuria de a da mai departe
Ascultați aici interviul :

Sau îl poți downloada de aici și asculta la mp3 player.

Hai sa-mi zici cum ți s-a părut !
therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments