Despre importanta grupului de barbati | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Despre importanta grupului de barbati

Săptămâna trecuta la LifeStyle Connect am avut un mic discurs despre cat de important a fost pentru mine grupul de bărbați pe care l-am început prin 2008. La vremea respectiva încă eram interesați de fel și fel de metode și tehnici de comunicare pentru a cuceri femeile, un scop nobil zic eu ;).

Făcând tot ce știam mai bine atunci, rezultatele nu au întârziat sa apară. Pe măsură ce ne întâlneam deveneam din ce în ce mai sinceri cu noi și cu femeile pe care doream sa le cucerim. Iar asta nu s-a datorat tehnicilor pe care le tot discutam. Mult mai târziu ne-am dat seama ca era adevăratul motiv pentru care am devenit mai sinceri s-a datorat mai mult întâlnirilor grupului Mastermind.

Când te întâlnești în cadrul unui Mastermind, pur și simplu nu mai ai de ce sa te mai ascunzi. Nu vii la întâlniri pentru a minți pe nimeni, nu vii pentru a te lauda, nu vii pentru a părea altul decât ești, vii doar ca sa evoluezi. Iar ca sa evoluezi și sa ajungi acolo unde iți propui, trebuie sa fii onest cu situația prezenta în care te afli. Ai nevoie sa faci drumul pas cu pas. Zan Perrion a zis o vorba super tare weekendul trecut : „Real is rare” (Autenticitatea este ceva rar). Pe durata unei întâlniri a grupului (2-3 ore) aveam ocazia sa fim mai sinceri decât în orice alta situație din întreaga zi. Acest lucru s-a tradus în a fi ulterior mai sinceri cu noi înșine, iar apoi cu cei din jur.

Mai jos am pus o parte din prezentare, iar pe final am dat și un mic exercițiu ce te poate ajuta sa devii mai fericit. Suna bine, sinceritate și fericire la pachet 🙂 Enjoy !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments