Interviuri cu barbati adevarati

Colectia de interviuri – The Real Man Golden Topics

therealman-interviuri-aprinse

Salut barbate,

Astazi lansam Volumul 1 din colectia noastra de interviuri cu barbatii adevarati pe care am avut ocazia sa-i cunoastem de cand ne-am apucat de dezvoltare personala.

Am ales sa fac aceste interviuri tocmai pentru a comunica mai liber, mai deschis despre nevoile si provocarile reale ale barbatului din ziua de azi. Dupa cum bine stii, barbatul care incepe sa faca primii pasi in evolutia lui pe plan personal de obicei isi ascunde provocarile si prefera sa ramana rezervat in a-si manifesta nevoia, in special cand vine vorba de incredere in sine.

In toate aceste interviuri vei cunoaste barbati curajosi, care au mai mult sau mai putin aceleasi provocari ca si tine si care au ales sa mearga constient pe acest drum. Ascultand interviurile vei descoperi raspunsuri la multe intrebari, de la seductie, relationarea cu femile pana la cariera, motivatie si chiar evolutie spirituala. Sunt peste 20 de ore de conversatii aprinse si idei numai bune de pus in practica.

Daca esti abonat de mai mult timp la siteul nostru, probabil ai mai ascultat cateva din aceste interviuri. Am ales sa lansam colectia Golden Topics, in care am facut o selectie cu cele mai valoroase interviuri si le-am pus pe toate la un loc si usor de ascultat oricand ai timp. Multi barbati imi zic ca le prinde bine sa asculte ce mai vorbim noi cand conduc sau merg pe strada. Asa ca tinem mereu aproape ;).

Colectia o poti achizitiona de aici :Golden Topics Vol 1.

Si nu ne vom opri aici. Avem deja in asteptare inca multi alti barbati misto cu care vrem sa stam la vorba. In felul asta sper sa se mai propage mesajul nostru si comunitatea asta sa devina din ce in ce mai deschisa spre a evolua.

Octavian