The Real Man

De ce ma bucur ca inca sunt frustrat

Asta-i un sfat pentru toți cei care încearcă sa scape total de sentimentul frustrării. Acum sincer, care este rostul frustrării? De ce te dai jos din pat în fiecare dimineață dacă nu ești cat de puțin frustrat?

Pe parcursul calatoriei in dezvoltarea mea personala mi-a fost dat sa intalnesc multi oameni care isi doreau sa scape de orice frustrare, orice neliniste si sa fie total zen. Acest scop te poate pacali foarte subtil in evolutia ta. Cine vrea sa fie total lipsit de frustrari, categorisește orice situatie ca fiind pozitiva astfel incat totul e bine pentru el. Dar cand crezi ca totul e bine (aparent), te păcălești pentru ca automat transmiți ideea in subconștient ca pasul următor nu mai exista.

Acum exista o proportie intre satisfactie si frustrare. De obicei, cand esti pe drumul tau cel bun, proportia e cam de 70/30, sau 80/20. Imi place si stabilitatea, tocmai de aceea nu ma bag zilnic in situatii in care nivelul de frustrare sa depaseasca 50%. Dar si cand trec zilele si nivelul de frustrare e foarte mic, incep sa ma pun pe treaba, sa planific, sa ma misc. Uneori chiar sa ies si sa alerg in parc si tot ma misc cumva. Alteori sar cu bungee 😉

Toti baietii buni pe care i-am intalnit de cand am deschis comunitatea The Real Man au un grăunte de frustrare in ei. Tocmai grăuntele ala le tine focul interior aprins pentru a merge mai departe. Mi se pare de un real folos exercitiul pe care l-am recomandat la Lifestyleconnect. Nu stiu cati dintre voi l-ati facut. La finalul zilei, inainte sa pun capul pe perna ma gandesc atat la plusurile cat si la minusurile de peste zi. Asta imi da o perspectiva a distantei pe care o am de parcurs in perioada urmatoare. Cand ma apropii, trec la nivelul urmator.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *