TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Foaia Cu Vise

(sau cum sa-ți duci la bun sfîrșit scopurile într-un mod mai non-conformist…)

Foaia cu vise

Pentru ca multi dintre voi mi-au cerut sa le spun cum se face „foaia” pe care sa scriem ce ne dorim de la următoarea partenera.

Am dezvoltat exercițiul asta după unelte asemănătoare de la Jasmuheen, Marshal Sylver si Napoleon Hill.

Se spune despre Benjamin Franklin ca și-a făcut o asemenea lista în pe care și-a scris cum vrea el sa devina. In memoriile lui scria ca cel mai greu a fost sa atingă obiectivele pe care i le-au sugerat alții, de aceea va recomand sa va luați numai după capul vostru și chiar dacă noi va recomandam un lucru ca fiind bun, s-ar putea ca pentru voi sa nu se potrivească.

Porniți de la obiectivul vostru spiritual și scrieți de ce credeți ca ați venit pe acest pămînt, care vreți sa fie relația cu cei din jur, cu Divinul, ce vreți sa lăsați în urma cînd plecați, ce vreți sa vorbească oamenii despre voi la propria voastră înmormîntare. Exprimați toate cele de mai sus la pozitiv, ecologic, plăcut, bucurați-va de destinul pe care vi-l alegeți.

De asemenea, stabiliți-va obiectivele la nivel de identitate, cine sunt eu, ce fac, ce nu fac, ce vreau sa fac cu viata mea, ce vreau sa învăț, cu cine vreau sa ma întîlnesc, ce vreau sa știu, ce vreau sa am.

Dupa aceea, gîndiți-va cum vreți sa fie femeia pe care o căutați, cat de aliniata sa fie cu cele pe care vi le doriți voi mai sus. Cat de mult vreți sa-i placa de ceea ce faceți și de lucrurile cu care va ocupați, de prietenii voștri, prietenilor voștri de ea.
Va recomand ca ecologic, toate lumea sa fie ok unii cu ceilalți, dacă ceva nu va place, nu va interesează sau încercați sa va ascundeți de ceva, ar fi bine sa va opriți un pic acolo și sa conștientizați, probabil după ce va veți rezolva acea problema, lucrurile vor curge mai ușor.

Mai departe începeți sa descrieți fizic și emoțional cum vreți sa fie și mai ales, ce vreți sa faceți cu ea, cînd și cum. E important sa va placa! Cu cat imaginea e mai vie, mai reala, mai colorata, mai aproape de realitate, cu atît șansele sa obțineți tot ce va doriți sunt mai mari.

E important ca toți cei din context sa se simtă bine, adică sa se simtă mai bine după ce s-au întîlnit cu voi decît înainte. Daca aveți gusturi gen palme sau alte brutalități, aveți grija sa puneți acolo ca fetei trebuie sa-i placa ce o sa ii faceți.

Verificați foaia aia de mai multe ori în cadrul unei săptămîni, aveți grija sa va puneți în cat mai multe situații în care interacționați cu persoana.

Dupa ce sunteți în acord cu lista pe care ați lucrat timp de minim o săptămîna, scrieți în josul paginii „Sau ceva mai bun” .

Apoi va imaginați ca țineți mana în sus, ca și cum cineva ar veni și v-ar lua foaia din mana, imaginați-va ca vine și v-o ia un înger care o sa se ocupe de „lucrare” mai departe. Dupa aceea, puneți foaia într-o carte sfînta și așteptați sa se întîmple.

Pentru cei care nu cred în Divin, s-ar putea sa nu tina și nu știu cum ar putea sa procedeze, eventual sa înceapă sa Creadă.

Eu pun pe foaie și cum vreau sa o cunosc, ca nu cumva sa o încurc.

Pot sa va spun ca de cate ori am făcut o foaie cu sinceritate, nu am dat greș.

Mult succes.

 

 

>