Cum sa devii mai expresiv | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Cum sa devii mai expresiv

vorbit in publicAti observat si voi ca unul din skillurile care ne este de folos atunci cand vorbim cu un grup de fete sau de oameni in general este expresivitatea noastra. Cu cat suntem mai expresivi cu atat reusim sa comunicam mai bine emotiile si putem capta atentia mai mult timp.

Aveti aici niste filmulete de la campionatul mondial de public speaking gazduit de cea mai mare organizatie de acest gen din America, Toastmasters.

http://www.youtube.com/watch?v=7ba_sRjllxM

http://www.youtube.com/watch?v=lWHic9iHnLI

Iar pentru mai multe filmulete de acest gen, dati un search pe youtube la „Toastmasters speeches” , si incercati sa studiati fiecare speaker in amanunt.

O sa observati cum fiecare prezentare are cateva componente esentiale : introducere, captarea atentiei, suspans, jocuri de cuvinte (aliteratii), modelarea vocii, folosirea limbajului trupului, expresivitatea fetei, o concluzie puternica si memorabila, plus multa pasiune in ceea ce aveti de spus. Avand aceste skilluri puse bine la punct, poti sa ajungi sa spui ceva banal cum ar fi „Am fost de dimineata la alimentara si am luat 2 paini de secara” si sa para ca si cand ai povestit cea mai tare chestie posibila.

Ce va recomand eu este sa faceti intai exercitii de expresivitate in fata oglinzii, apoi fata in fata cu o persoana, apoi pe teren in fata mai multor oameni si apoi sa reveniti si sa-mi spuneti ce rezultate ati avut .

Haideti.. pe cai , osteni !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments