E timpul sa treci la actiune si sa intrii in The Real Man Club

E timpul sa treci la actiune!.. Intra in clubul de antrenament!

Trebuie sa recunosc ca sunt destul de entuziasmat pentru ce am sa-ti comunic in continuare. Astazi e o zi importanta pentru noi, deoarece deschidem portile Clubului de antrenament al barbatilor adevarati, club ce-i va sustine pe barbati in dezvoltarea lor personala si in seductie. (TheRealMan Training Club). Probabil ai mai auzit in ultima vreme despre acest club, desi am incercat sa nu-l prea facem public pe site, doar pentru cei ce au mai trecut pe la noi pe la antrenamente.

Cum a luat nastere?

In primavara 2008, ne-am hotarat sa incepem primul nostru bootcamp de seductie pe 3 luni de zile. In 2007 organizasem mai multe evenimente de grup, in care a iesit la iveala nevoia unui program sustinut pe termen lung. Asa ca am dat un anunt ca sa vedem cati s-ar baga intr-un astfel de bootcamp? S-au adunat vreo 20 de baieti motivati si gata de actiune. A fost si pentru noi o experienta noua, deoarece nu mai facusem niciodata asa ceva la vremea respectiva. Am inceput sa ne vedem prin Politehnica, dupa ce studentii terminau orele si puteam gasi sali libere. Ne intalneam odata la 3 saptamani pentru a mai tine un modul teoretic, iar intre aceste intalniri, baietii aveau misiuni de facut pe teren. Am si pus la un moment dat un factor negativ de motivare… cine nu facea misiunea, avea de adus un bax de bere la urmatoarea intalnire. Sper ca nu mai e nevoie sa zic ca am baut si ceva bere 😉

Oricum, rezultatele nu au intarziat sa apara. Unii baieti chiar incepeau sa vina cu probleme de calitate…gen: „Cum sa fac sa ma descurc cu 2 odata?” sau „Nu stiu ce s-a intamplat, dar dintr-o data a devenit foarte posesiva?” In total au fost vreo 6 module teoretice, iar la final am luat hotararea sa infiintam un forum privat pentru ca oamenii sa ramana in contact si sa-si continue evolutia.

Evident ca au urmat si alte bootcampuri, am evoluat si noi metodele de lucru, iar odata cu venirea lui Veet in echipa am incercat fel si fel de abordari pentru a eficientiza cat mai mult procesul de schimbare. Clubul a ramas un loc de adunare al tuturor baietilor care au mai participat la evenimentele sustinute de noi. In interiorul clubului practic ii asistam pe barbati in continuarea evolutiei lor. Evident ca un bootcamp e ca un sut in fund ce te propulseaza din zona ta de confort, dar fara o munca sustinuta, omul tinde sa revina iar la starea initiala.

Asa ca in toti acesti ani, am testat si propus multe metode, materiale si misiuni de facut pentru baietii care vor sa se dezvolte in niste barbati autentici si carismatici. De la toti maestrii din afara de la care am avut de invatat, incepand cu Bodhi Ray, Viggo, Badboy, Devapath, Sasha… , plus multe alte metode studiate si practicate de noi, am organizat un program de dezvoltare organizat pe module. Modulele sunt organizate in 3 mari categorii: fundamentale, intermediare si avansate, astfel incat un baiat nou care se apuca de treaba sa asimileze treptat noile abilitati. Nu fortam informatia gramada unui om nou, pentru ca mai mult se va bulversa.

Ce este foarte benefic, este ca acest club reprezinta un grup de referinta pentru membri (mastermind). Atunci cand toti isi pun energia la comun, mereu iese ceva mult mai valoros pentru fiecare membru al comunitatii. Multi dintre membrii mai vechi ai clubului au evoluat destul de mult incat acum ofera si ei la randul lor sfaturi altora si vin cu idei noi pentru dezvoltarea comunitatii. Dupa cum bine se stie, un barbat cand da peste o problema in domeniul asta, prefera mai de graba sa-si bata singur capul decat sa intrebe pe altii care sunt si ei interesati de acelasi domeniu.

De ce a ramas privat clubul?

Ei bine, in ultimii 2 ani s-au adunat aproximativ 150 de baieti in club. Cam astia sunt barbatii care au participat la antrenamentele sustinute de noi. E un numar destul de mic, avand invedere ca sunt multi care au nevoie de asa ceva… deeh, nu e asa usor ca si barbat sa recunosti ca ai o problema, mai ales in relatiile cu femeile. Am fost destul de retinuti in a face public clubul, deoarece nu am vrut sa se piarda din calitate. Dupa cum ai mai vazut probabil, exista sute, chiar mii de comunitati online de dezvoltare personala si seductie, dar informatia este destul de diluata, iar oameni pusi pe facut practica mai rar intalnesti. Eu unul prefer sa avem mai putini membri, dar activi si implicati in sustinerea reciproca, decat 1000 de membri care se iau la misto unii pe altii.

De cand ne-a ajutat Bodhi Ray sa constientizam ca noi barbatii avem mare nevoie de acel sentiment de fratie, de atunci am inceput sa cladim incet incet structura clubului astfel incat sa reflecte acest sentiment. Suntem aici ca sa crestem impreuna.

Deschidem portile timp de o luna

De azi o sa deschidem portile clubului pentru un numar limitat de 40 de noi barbati. Peste o luna inchidem inscrierile si ne vedem in continuare de lucru. S-ar putea sa mai acceptam membri noi la anul, dar pana atunci vrem sa observam cum putem lucra eficient, astfel incat toti sa aiba parte de feedback de calitate.

Pentru mai multe detalii si ce ai de facut pentru a te inscrie in club, intra direct aici http://www.therealman.ro/trmclub/

Iar pentru orice alte intrebari ai despre club poti sa ne dai un mail la adresa de suport a clubului : club@therealman.ro

La treaba 😉

 

Octavian