Invata cum sa te eliberezi de emotiile trecutului si cum sa atragi femeia si relatia potrivita, comunicand direct si sincer intentiile tale, inca de la prima intalnire
(si fara sa te stresezi cu tot felul de replici si jocuri invatate)

New You Program

Singurul program de Coaching si Mentoring, 1 la 1, din Romania, in care inveti Modul Direct de a salva relatia cu persoana iubita sau de a atrage relatia dorita, in 90 de zile sau mai putin.

Imagineaza-ti urmatorul scenariu:

Ti se pare ca exagerez?

Asa mi se parea si mie.

Pana cand scenariul de sus a inceput sa mi se intample de mai multe ori.

Am trecut de la o stare dominata de confuzie, timiditate si anxietate sociala cand vedeam o femeie atragatoare la a ma simti increzator, relaxat, calm si optimist in interactiunile mele si in cele din urma la a intalni iubirea vietii mele, care intre timp mi-a devenit nu doar partenera de incredere ci si sotie.

eu impreuna cu Gianina

Totodata am folosit Modul Direct de Relationare si pentru a ajuta si alti barbati sa-si ia puterea inapoi si sa-si redefineasca relatia cu femeile, devenind in felul asta unul dintre cei mai cautati coachi de masculinitate si relationare din Romania.

in cadrul Seminarului de Atractie Autentica

in cadrul Taberei de masculinitate si relationare

Acum poti invata si tu cum sa-ti salvezi relatia cu femeile, prin New You Program

Cum functioneaza?

Programul dureaza 90 de zile si vom lucra impreuna pe 3 niveluri astfel incat tu sa faci trecerea de la modul de relationare indirect, bazat pe confuzie, ezitare si neincredere la Modul Direct de Relationare prin care comunici relaxat, direct si asertiv cu femeile, devenind liderul pe care il asteapta.

Cele 3 niveluri sunt urmatoarele:

Ce inveti la nivelul 1 - Masculinitate directa

Ce inveti la nivelul 2 - Atractie inevitabila

Ce inveti la nivelul 3 - Relatii constiente (si implinite)

Pentru cine este New You Program

Ce nu este New You Program

Promisiunea mea pentru tine

Intra in New You Program, invata Modul Direct de a Relationa cu femeile si in 90 de zile (sau chiar mai putin) vei dobandi 3 lucruri importante: Increderea, Abilitatile si Optiunile. 

Daca esti singur, Increderea, Abilitatile si Optiunile de a atrage relatia pe care o doresti, fara sa mai alergi dupa femei sau sa trebuiasca sa inveti tot felul de replici si tehnici de seductie.

Daca esti intr-o relatie, Increderea, Abilitatile si Optiunile de a-ti redefini relatia, fara sa trebuiasca sa renunti la visurile tale, sa devii salvator sau sa faci tot felul de compromisuri.

De ce este asa puternic New You Program

Sunt sigur ca ai capul plin de informatii si sfaturi despre cum sa relationezi cu femeile. Tocmai de aceea, New You Program aduce claritate si simplifica procesul, fiind orientat catre Directie si Actiune. Intai actionezi, apoi tragem concluziile. Asta inseamna ca este un program experiential adica inveti din actiunile pe care le faci. 

Programul se desfasoara sub forma intalnirilor saptamanale (online sau telefonic), timp de aproximativ 60 de minute.

In cadrul intalnirilor saptamanale deblocam convingeri, primesti teme si misiuni specifice, inveti concepte noi si te pregatesti mental pentru ceea ce ti-ai propus sa explorezi. 

Totodata pentru a ajunge mai repede la rezultatul dorit, am inclus si instrumente online pentru Monitorizarea constanta a progresului.

Esti hotarat sa ai succes cu femeile? Actioneaza acum!

Contacteaza-ma si stabilim impreuna o intalnire pentru a vedea daca ti se potriveste

Barbati care au aplicat Modul Direct de Relationare

pentru a cunoaste femei noi sau pentru a-si redefini relatiile

Cosmin si Laura

Marius si Elena

Bogdan si Ana

daca vrei sa fii direct cu femeile 

Despre Silviu Huides

Silviu Huides este unul dintre cei mai influenti coachi de masculinitate si relationare din Romania.

Este Trainer certificat CNFPA, NLP Practitioner, Coach al Academiei de Coaching si lider al comunitatii de dezvoltare personala pentru barbati, TheRealMan.

Prin Modul Direct de Relationare asista barbatii de toate varstele sa-si ia puterea inapoi, sa comunice direct si autentic cu sexul frumos si sa se bucure de relatii extraordinare.

Este intr-o relatie de 10 ani, cu Gianina, sotia sa, alaturi de care traieste provocarile si bucuriile unei relatii de cuplu.

daca esti hotarat sa treci la urmatorul nivel