Podcast 16 - Din secretele antrenamentului actoricesc | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Podcast 16 – Din secretele antrenamentului actoricesc

Asumă-ți rolul, nu-l interpreta !

În episodul 16 al seriei noastre de podcasturi l-am invitat pe actorul Adrian Țofei pentru a ne împărtăși câteva din secretele actorilor. În urma cu 2 săptămâni am organizat un mini-workshop în care l-am chemat pe Adrian să ne faciliteze câteva din exercițiile pe care actorii le fac în pregătirea lor.

În dezvoltarea abilităților noastre de comunicare se sunt de folos aceste exerciții deoarece ne ajuta să regăsim acel spațiu de integritate din care vorbele curg în mod natural. Am reușit să scot multe lucruri și idei interesante de la Adrian în acest interviu. Câteva din subiectele abordate au fost :

  • Cum te ajuta urmărirea vocației să-ți menții nivelul ridicat de energie și entuziasm
  • De ce abandonul în necunoscut îți stimulează creativitatea
  • De ce e nevoie să scapi de blocajele psiho-emoționale înainte de a-ți asuma un rol
  • De ce e bine sa comunici cu totalitate
  • Câteva metode de a intra și de a ieși dintr-un rol

… si plus alte sfaturi folositoare în comunicarea autentică.

Așa ca pune-ți căștile, relaxează-te și ascultă noul podcast. Daca vrei să-l iei după tine pe un mp3 player, îl poți downloada de aici.

Enjoy !

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments