Casatoria si copii pentru un barbat

Podcast 24 – Dilema barbatului : Casatoria si copiii

Iata ca de data asta abordam un subiect putin diferit pentru discuțiile noastre intre bărbați. Vorbim de unul din momentele definitorii in viata unui bărbat  Căsătoria și copiii. Deși s-ar putea sa creeze putina valva acest subiect, deoarece s-a discutat in sute de alte parti, in reviste, in emisiuni la TV, în telenovele chiar ;)… noi vom încerca sa-ți dam cât mai multe informații corecte ție, bărbatului din ziua de azi, astfel încât sa dobândești claritate vis a vis de acest subiect.

Iar ca informația sa fie cât mai folositoare, i-am invitat alături de mine pe Dan V (42 de ani) și Gabriel M (36 de ani), doi bărbați din clubul nostru pentru a ne împărtăși din experiența lor. Cei doi au ales 2 cai diferite în viata cu privire la căsătorie și copii, dar potrivite pentru ei. Nu sunt deloc in contradictoriu, ci sunt doua drumuri diferite alese conștient. Dan a ales sa aibe 2 copii, pe cand Gabi a ales sa nu faca nici unul pana acum. In continuare veți afla și de ce, plus multe alte detalii, cum ar fi:

  • Căsătorie – S-o faci , sa n-o faci, Avantaje și Dezavantaje
  • Copii – Bucuria de a fi tata sau povara (în funcție de maturitate)
  • A fi conștient de biologia umana și de condiționările sociale
  • Sistem de control al populației – La ce ar fi bun ?
  • Sistemul familiei nucleare – Mama , Tata , Copil
  • Cum te ajuta aceasta decizie în continuarea călătoriei tale personale ?
Asa ca ascultați mai jos interviul !

sau îl puteți downloada direct de aici.

Sunt curios si de părerea ta despre acest subiect. Lasa-mi un comentariu dacă crezi ca ne-ar ajuta pe noi bărbații !

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments