The Real Man

Ce legatura exista intre dezvoltare personala si tango

Pe la întâlnirile clubului nostru de bărbați mai chem din când în când cate un invitat care sa ne mai împărtășească din experienta lui și pentru a ne ajuta sa evoluam ca și bărbați.

Si cum nici nu se putea mai potrivit pentru noi, vinerea trecuta am avut un instructor de tango ca invitat. Eugen Cristea are un job foarte interesant. El ii ajuta pe oameni sa evolueze prin tango. Mie personal îmi place tangoul pentru ca presupune ceva practic. Nu trebuie sa analizezi prea mult pentru a dansa. Din contra, cu cat gândești mai mult, cu atât mai multe șanse sunt sa nu-ți iasă dansul. Prin dans intri în starea de flux de unde lucrurile se întâmplă de la sine.

In interviul din episodul 29 veți afla mai multe informații care sper eu sa va inspire sa va apucați de dans, printre care:

  • Cum sa faci primii pași în dezvoltarea personala
  • De ce tango-ul e o metoda eficienta de a-ți antrena atitudinea
  • Cum te ajuta atenția în dans
  • Realizarea conexiunii intre parteneri
  • De ce la început tangoul se dansa doar intre bărbați

Ascultați mai jos interviul ;

Download mp3

Mie chiar mi-ar plăcea sa vad cat mai multi oameni ca dansează. Pentru mai multe detalii despre școala de tango a lui Eugen găsiți aici, Tango Tandem. . Daca va hotărați sa va înscrieți la cursuri, nu uitați sa-i spuneți lui Eugen ca veniți din partea noastră, pentru ca veți primi ca bonus cartea „Conștienta de tango” de Mauricio Castro

Daca ți-a plăcut interviul da un share sau like 😉 !

Pe curând

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”https://therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumul 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *