Meditatia e importanta in dezvoltarea barbatului

Podcast 19 – Despre cat de importanta e meditatia in evolutia ta !

Din cand in cand mai avem cate o intalnire mai mare a clubului nostru de barbati. Asa cum unii barbati se intalnesc sa vada un meci, asa si noi ne mai întâlnim ca sa discutam despre evolutia noastră personala.

De aceasta data am zis ca merita sa înregistrăm ce am avut de vorbit deoarece subiectul a fost despre importanta meditației în practica noastră. Am tot amintit de meditație și în trecut și probabil o sa mai vorbim pe viitor pentru ca efectiv nu exista alta scurtătură pentru evoluția ta. Practicarea regulata a meditației te va apropia cu pași siguri către starea de liniște interioara și te va ajuta sa scapi de tot ce te tine pe loc.

Acum e timpul sa stai pur și simplu și sa lași toate activitățile deoparte… măcar pana la finalul podcastului !

Mediteaza !

Ai si link aici !

Sa auzim de bine !

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments