De la Sex la inima (sex tantric)

De la sex la inima (Interviu cu o maestra tantrica)

Nu de puține ori primesc întrebări din partea bărbaților legate de tehnici sexuale, creativitate în pat sau despre cum sa oferi mai multa placere femeilor cu care fac sex. Eu ma bucur ca primesc astfel de întrebări deoarece consider asta ca pe un obiectiv bun de urmat atunci când ești în intimitate cu partenera. Răspunsul cautat de majoritatea bărbaților este mereu o tehnica sau mai multe ce vor da rezultate dacă sunt aplicate.

Exista multe cărți bune în acest domeniu, chiar am citit și eu câteva, dar exista un mic ingredient cheie de care trebuie sa fii conștient atunci când vrei sa ai o experienta satisfăcătoare cu partenera. Nu este de ajuns sa înveți ca un mecanic „butoanele” pe care trebuie sa apeși astfel încât ea sa aibă orgasm, trebuie sa te și lași purtat de suflet în tot acest proces. Partea asta mi se pare cel mai greu pentru multi bărbați deoarece presupune un oarece abandon și o relaxare profunda.

De obicei le recomand bărbaților să caute o femeie mai experimentata în arta sexului, o femeie tantrica care e conștienta de fluxul energiei sexuale prin corp. O femeie tantrica poate fi o buna maestra pentru un bărbat ce nu are asa multa experienta sexuala. Si nu e nici o rușine sa-i spui unei astfel de femei atunci când o întâlnești ca vrei sa devii mai bun în arta de a face dragoste. Pana și vestitul maestru tantric Saraha a fost inițiat de o femeie.

Am zis ca a face sex tantric presupune relaxare. E într-adevăr cel mai important lucru pe care îl poți face conștient și da rezultate de zeci de ori mai mari decât orice tehnica aplicata. Atunci când energia sexuala se trezește este semnalul ca e timpul sa te relaxezi. Doar relaxându-te conștient vei permite acestei energii sa circule și ulterior sa se transforme în ceva frumos. Rămânând încordat e mult prea greu sa ai o experienta satisfăcătoare atât tu cat și partenera ta. Atata timp cat nu scapi de tensiunile din corp, energia sexuala devine perversa și te va tine dependent și într-o vibrație joasa.

Iata în continuare un interviu cu Margot Anand, o maestra tantrica. Ce e interesant de urmărit, pe lângă informațiile folositoare despre tantra, poți observa cata frumusețe are aceasta femeie. Chiar și la 69 de ani, relaxarea cu care comunica arata ca în suflet a rămas mereu tânără.

http://www.youtube.com/watch?v=POKinNplxTg

http://www.youtube.com/watch?v=3Z9aBuUV8Gc

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments