Seductie in cercul social

Podcast 25 – Cercul social si seductia

Hai noroc bărbate !

In episodul 25 al seriei de podcast vorbesc cu Silviu despre jocul seducției în cadrul cercului social. Am ales acest subiect deoarece în fond suntem și „animale sociale”, ne place sa comunicam cu lumea, sa facem schimb de idei, sa mergem la fel și fel de evenimente și de ce nu, sa ne bucuram și de fetele de care ne simțim atrași în tot acest joc.

Probabil în evoluția fiecărui bărbat, vine un moment când nu prea mai are timp sa facă abordări la rece, sau necesita prea multa energie din partea lui. Asta e momentul perfect să-ți lărgești cercul de cunoștințe și astfel sa beneficiezi și de avantajele lui în a-ți evolua abilitățile sociale. Si dacă devii super bun în a face networking ai parte de multe beneficii.

Tin minte când eram în facultate am cunoscut un olandez care era specialist în networking, iar la vremea respectiva (prin 2005), când nu exista Facebook, el avea vreo 5000 de contacte în agenta, oameni cu care se cunoscuse personal. Ajunsese chiar sa câștige bani din asta pentru ca toți îl știau drept omul de legătură când aveau nevoie de un sfat.

Dar pentru moment, discutam despre cum poți sa cunoști fete folosindu-te de cercul social. Asculta mai jos interviul meu cu Silviu:

sau îl poți downloada de aici.

Si bineînțeles lasă-mi un comentariu și povesteste-mi despre experienta ta în jocul cercului social !

Pe curând
therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments