TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

De ce barbatii mai in varsta sunt atractivi?

Sa zicem ca te invarti in jurul varstei de 35 de ani, iti plac fetele mai tinere, dar din diferite motive esti reticent in a le aborda, .. ei bine, o sa fac o mica dezbatere care te va imbarbata .

Mereu mi-au placut fetele putin mai invarsta decat mine. Imi placeau foarte mult pentru ca mereu le asociam varsta cu o maturizare mai mare decat a mea, iar eu vroiam sa castig experienta de la ele. De multe ori nu faceam fata gradului lor de maturizare si le ceream feedback in legatura cu ce pot imbunatatii la mine iar apoi ca prin minune observam ca fetele mai mici cu cativa ani decat mine, deveneau atrase aproape instant de mine.

Un lucru e clar: majoritatea barbatilor ating nivelul de maturitate optim la 30 de ani.

Iata si un alt fapt: majoritatea femeilor peste 25 de ani, sunt deja dezamagite de bartatii de varsta lor. Iar marea lor problema este gasirea unui barbat matur care sa le satisfaca nevoile.

Aceste femei cred ca barbatii mai in varsta nu le vor face sa sufere precum cei de varsta lor. Ele cred ca un barbat mai in varsta da dovada de devotamentul si angajamentul necesare pentru o relatie de durata.

Varsta indica maturitate si abilitatea de a lua decizii. Verigheta indica capacitatea de a furniza pentru o familie, iar pentru unele fete chiar si asta conteaza.

Femeilor mai tinere le plac cineva care are grija de ele si sunt atrase de realizarile lui, de stabilitatea economica si maturitatea emotionala. Barbatii mai in varsta au un calm specific care predomina personalitatea lor, se descurca excelent in a purta conversatii si au un sarm aparte. Uitati-va numai cate fete il adora pe George Cloney…

Ai grija ,in ciuda diferentei de varsta, sa aveti aceleasi viziuni asupra vietii , aceleasi principii cu privire la familie si prieteni. Astfel ca o diferenta de 10 – 15 ani , poate duce la niste relatii reusite daca ambii parteneri nu au alte prejudecati.

Asa ca data viitoare cand vezi o fata mai tanara cu un tip mai in varsta nu te gandi ca este cu el doar pentru bani, s-ar putea sa fie pentru ceva mai mai mult.

>