De ce baietii destepti nu au succes la femei

De ce „baietii destepti” nu au succes la femei (bonus pentru abonati)

Saptamana asta lansam cel de-al 2-lea bonus pentru abonati, care este de fapt tot un mic ghid pentru barbati.

Se adreseaza unui procent de peste 90% din baietii care au avut note bune la scoala, anume baietilor „destepti”.

De ce tocmai „baietilor destepti” ?

Pentru ca exista un paradox foarte mare in cazul lor, „Paradoxul Esecului Geniului”

Yep…

Desi sunt inzestrati cu abilitati analitice formidabile, au rezultate excelente in domeniile lor de activitate, rezolva orice problema peste care dau, mereu au simtit ca sunt speciali si ca pot realiza lucruri marete… cu toate acestea  au rezultate mai jos decat mediocre in ceea ce priveste un singur aspect al vietii lor :

ATRACTIA SI SEDUCTIA FEMEILOR

Daca esti barbat si te regasesti in cele de mai sus, atunci in mod sigur, cel mai inteligent lucru pe care-l poti faci este sa te apuci si sa le corectezi imediat, abonandu-te la newsletter.

Daca esti fata si vrei sa faci un cadou placut unui amic de-al tau, iti recomand sa te abonezi si tu. Barbatul Adevarat s-a bucurat in ultima vreme de un mare suport din partea femeilor, asa ca tinem aproape, suntem parteneri.

De cativa ani, de cand suntem implicati in antrenarea barbatilor in a deveni mai buni in ceea ce priveste increderea de sine si atractia femeilor, am observat cateva tipare gresite ce se repeta aproape la fiecare barbat nou care vine la noi.

In acest bonus iti voi expune cele mai intalnite 10 greseli pe care baietii destepti le fac si care ii impiedica sa aibe parte de femei de calitate in viata lor, iar apoi cateva sfaturi despre cum le poti depasi pentru a evolua in mod corect in acest sens.

Pentru abonare poti folosi fie formularul de mai jos, fie pe cel din dreapta sus a siteului.

La treaba barbati !

Octavian