Dar ea este altfel... | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Dar ea este altfel…

speciala

Cred ca din start, citind acest titlu, te gandesti la acea femeie speciala din viata ta, care este… Altfel decat toate celelalte. Te gandesti, ba nu… SIMTI… STII ca ceea ce vezi tu in ea nimeni nu mai vede. Pentru ceilalti barbati din viata ei este doar o femeie, poate o femeie deosebita, dar nu femeia pe care o vezi tu. Iar lucrul acesta pe de-o parte te motiveaza, iar pe de alta te blocheaza.

Simti ca cineva are datoria de a o ajuta sa se descopere, sa se realizeze. Te gandesti ca acel cineva esti tu. Ea insa nu-ti da aceasta ocazie, argumentand ca nu merita atata atentie de la tine, ca nu merita sa fie ajutata la cate lucruri a facut, ca e o persoana care isi merita soarta. Sau poate e pur si simplu evaziva.

De fapt, ce vrea ea sa spuna? Vrea sa spuna ca prefera sa-si aleaga ea drumul, vrea sa spuna ca e pregatita sa greseasca pt a invata, vrea sa spuna ca ea alege – nu tu. Nu e a ta pentru ca tu o vezi altfel decat este, VREI sa o vezi altfel, altfel decat vrea ea sa fie, altfel decat poate sa fie. Iar tu nu poti sa o vezi decat asa cum iti place tie, dar ea este altfel…

Da-ti timp sa o descoperi, da-i timp sa devina.

Voi incheia acest articol cu un citat: „if something’s bothering you, it’s probably not what you think”.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments