Podcast 15 - Cum te poate ajuta un coach in dezvoltarea personala | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Podcast 15 – Cum te poate ajuta un coach in dezvoltarea personala

coaching prin nlp

Diferenta care face diferenta

M-am văzut cu Ștefăniță săptămâna trecuta și ca de obicei iar ne-am întins la discuții. De aceasta dată ne-am axat pe una din marile frustrări ale bărbaților : Deși au acces la informație din toate parțile, schimbarea nu se produce atât de ușor.

Ai văzut câte tone de informație poți găsi pe internet, fel și fel de programe și sisteme. În prezent s-a ajuns la o alta problema: paradoxul alegerilor multiple – cum să sortezi ceea ce îți este ție de folos, iar apoi cum să implementezi acea informație pentru a te schimba în timp.

Mai departe ajungem și la nevoia unui om de a apela la un coach sau la mentor. Dar și aici mai sunt câteva lucruri de știut înainte.

Am înregistrat un nou podcast de aproape 2 ore, în care explicăm mai pe larg aceste situații. Așa că ia-ți o cafea și ascultă discuția noastră, iar la final lasă-ne un comentariu cu ce părere ai și tu !

În acest episod voi discuta cu Ștefăniță despre:

  • Motivul pentru care bărbații rămân blocați în dezvoltarea lor personală
  • Cum te poate ajuta un coach să te schimbi
  • Care este diferența între un coach și un profesor
  • Cele 2 extreme ale motivației interioare
  • De ce e bine sa nu ai planul perfect când pornești la drum

Asculta mai jos cele 2 parți ale podcastului !

Partea 1-a

Partea 2-a

Sau poți downloada ambele părți direct de aici.
 

therealman-interviuri-aprinse[schema type=”product” url=”http://www.therealman.ro/interviuri-aprinse/” name=”Podcast Golden Topics – Volumu 1″ description=”Downloadeaza cele mai tari interviuri din seria noastra de podcast. Peste 20 de ore in format mp3 cu metode practice si discutii aprinse despre masculinitate, seductie si dezvoltare personala pentru barbati.” ]

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments