Cum sa te imbraci atragator – Consultanta de Stil

Cum Sa Fii Atragator Printr-un Stil Vestimentar Care Te Pune In Valoare

Pentru a descarca varianta audio MP3, pe mobil sau calculator, click aici.


De ce un Ghid de stil

Prin culorile pe care le alegi si hainele pe care le porti, transmiti un mesaj important persoanelor cu care intri in contact.

Atunci cand intalnesti persoane noi, in special femei, hainele tale vorbesc inainte ca tu sa deschizi gura.

In primele cateva secunde ale unei interactiuni (adica cele mai importante secunde practic pentru ca e vorba de prima impresie), femeia atragatoare pe care tu vrei sa o abordezi, sau colega de serviciu cu care stai dimineata la cafea, interpreteaza multe despre stilul tau de viata, despre increderea ta in tine ca barbat si cel mai important daca ai sau nu femei in viata ta.

Vestea buna este ca stilul tau vestimentar sta in puterea ta

Dintre toate lucrurile pe care le poti face pentru a-ti imbunatati succesul in relatia cu femeile, crearea unui stil vestimentar atragator este de departe cel mai usor si mai rapid lucru pe care il poti face.

Modul in care te imbraci are un impact enorm asupra felului in care te simti si asupra stimei tale de sine si postura ta in relatie cu ceilalti. Drept urmare increderea ta are de suferit iar aceasta iti influenteaza inclusiv vocea care nu va fi suficient de plina si vibranta. Iar toate acestea, hainele, postura si vocea ii va face pe ceilalti sa-si formeze o parere nu prea ok despre tine. Si asta va adanci si mai mult gradul tau de neincredere.

Ai vazut in schimb atunci cand iti cumperi ceva care iese din obisnuit, o bluza sau poate o pereche de pantofi si atragi atentia celor din jur si incepi sa primesti complimente. Postura ta e alta si vocea ta e alta. Iar cand hainele, postura si vocea ta e alta si parerea celorlalti despre tine e alta.

Ti-am spus toate acestea ca sa realizezi cum iti influenteaza hainele pe care le porti, nivelul de incredere si sa alegi tu cum vrei sa te simti de acum inainte.

Descarca ghidul PDF in care inveti cum sa devii mai increzator si relaxat cand interactionezi cu alte persoane, schimband doar cateva elemente din vestimentatia ta.

In plus, vei primi un BONUS sub forma unui material video de 50 minute in care inveti cum sa-ti alegi hainele prin care te pui in valoare.

Investitia ta pentru aceste doua materiale, Ghidul PDF + Bonusul VIDEO, este de doar 3 $.

Este o suma simbolica si are doua roluri.

Primul este sa vedem cat de important este pentru tine sa ai un stil vestimentar prin care te pui in valoare (stim ca oamenii platesc de regula pentru lucrurile importante pentru ei).

Al doilea, prin acesti 3 $, ne ajuti pe noi, cei din comunitatea TheRealMan, sa continuam programele noastre de dezvoltare personala.

Asadar daca vrei sa faci o schimbare utila in stilul tau vestimentar, completeaza datele tale mai jos si o sa primesti imediat pe mail, modalitatea de a face plata si a intra in posesia Ghidului de Vestimentatie + Bonusul Video.