The Real Man

Cum sa devii bun cu femeile – Logica de inginer

Din cand in cand mai primesc si mailuri interesante din partea abonatilor. Unul din ei (ca multi altii) e inginer, si a tras o concluzie cat se poate de sanatoasa dupa ce a citit arhiva de articole. Cum marea provocare a majoritatii barbatilor care devin interesati de dezvoltarea lor personala este interactiunea cu femeile, iata o logica simpla prin care poti rezolva aceasta situatie:

CosminInginer

Motivul pentru care vreau să fac parte din clubul vostru este că ”am probleme în interacțiunea cu fetele”.

Din experiența mea de viață, am înțeles că, dacă vreau să ating scopul ”A”, nu trebuie să mă lupt să ating ”A”. Există un scop ”B”, care n-a fost atins. ”A” este doar o cauză a lui ”B”. Trebuie să mă lupt pentru ”B”. Dacă ating ”B”, voi avea multe satisfacții, una dintre ele fiind atingerea scopului ”A”.

Am citit articole de pe blogul vostru. O observație generală este că, în aceste articole, scopul ”A” este ”să am succes cu femeile”, iar scopul ”B” este ”să mă cunosc cât mai bine, să mă dezvolt pe toate planurile cât mai bine, pentru a fi frumos și a putea oferi frumos”. Iar sfatul general pe care l-am dedus din articole este că ”B” trebuie atins, ”A” va veni cumva de la sine.

… si bineinteles ca va vei atinge si scopul intial mai usor.

Desi am trecut si eu prin Politehnica si mai stiu cate ceva din gandirea unui inginer, logica lui esta ceva mai sanatoasa decat logica pe care o aplicam eu acestei provocari pe perioada cat eram in facultate. La vremea respectiva credeam ca daca vrei sa devi bun cu femeile (obiectivul „A”), trebuie sa rulezi functia „F”, ce contine mai multe variabile (x3, c3, a4, b6, j9, etc… nici nu stiam care e nr total al variabilelor ). Mi-ar fi placut sa intalnesc la vremea respectiva modele de barbati care sa ma indrume pe o cale mai rapida.

Dar aplicand logica lui, tot procesul devine mult mai simplu. Ramai atent la tine si la propria ta evolutie, iar rezultatele exterioare (inclusiv femeile frumoase) sunt doar o consecinta a ceea ce devi tu. Stiu ca probabil ma repet si multi s-ar plictisi tot auzind lucrul asta, dar legea atractiei chiar functioneaza si pana sa devina obicei poate trece mult timp. Asa ca o sa tot aduc aminte pana cand nu va mai fi nevoie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *