DEZVOLTAREA INCREDERII

Jocul interior … adevăratul joc care contează

 

Jocul interior este cel mai important joc pe care-l vei juca vreodată. Este jocul pe care-l joci cu tine însuți si care iți influențează toate aspectele vieții, de la relatii, sanatate, pana la realizarea profesionala.

Terenul pe care joci acest joc constituie ansamblul minte-trup-suflet pe care dacă nu ajungi sa-l înțelegi, te va controla fără drept de apel. In ziua de azi foarte putini barbati sunt constienti de aceasta dimensiune a lor si se pierd la nesfarsit in metode si tehnici care cred ca le va oferi linistea interioara.

Tot ce tine de exteriorul tau este foarte volatil, singura constanta este in interiorul tau. Odată ce iți vei găsi acel spațiu interior de centrare si prezenta, orice se întîmplă la exterior nu te va mai clinti din loc. La fel cum oceanul poate avea multe furtuni la suprafață, în interior exista o liniște profunda, ce rămîne constanta.

Ce presupune jocul interior:

 • Demontarea convingerilor limitatoare
 • Stapanirea mintii
 • Increderea de sine in atingerea obiectivelor
 • Autenticitate in exprimare
 • Antrenarea gandirii pozitive

Iata si cele mai populare 10 articole din aceasta categorie:

 1. Miscarea Stapaneste Emotiile
 2. 4 Tehnici De Respiratie Ce-ti Vor Da Putere
 3. Puterea Prezentei In Seducție
 4. Constientizeaza-ti Credințele Limitatoare !
 5. Pune-ți la punct jocul interior prin meditație !
 6. Sa te intorci mereu la lucrurile de baza !
 7. Validarea si succesul in seducție
 8. Modul de operare al unui bărbat alfa
 9. Ce poți învăța despre jocul interior de la Borat
 10. Seducția este un dar

Sunt o grămadă de alte aspecte ce le poți afla despre jocul interior. Abonează-te la newsletter pentru a afla mai multe lucruri despre acest subiect imediat ce vor fi publicate pe site ! Alătură-te celor peste 4000 de abonați ce primesc orice informație noua ce apare în lumea Bărbatului Adevărat !