TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

 

Workshop, Bucuresti 26 mai 2012 de la 10.00 la 17.30

„Man, trebuie sa facem ceva inainte de a incepe sezonul. Ceva care sa schimbe complet modul in care barbatii se raporteaza la femei… ceva care sa le incarce bateriile inainte de inceperea verii… ceva care sa simplifice foarte mult modul in care un barbat abordeaza problema seductiei.

Ceva care sa-l scoata din starea de pasivitate in care doar baga informatie in el, ceva care sa-l determine sa actioneze si sa lase naibii friciile si scenariile negative… ceva care sa-l faca valoros.

Pentru ca viata e frumoasa atunci cand ai femei care te iubesc, langa tine. ”

Octavian, 12 mai 2012 intr-o conversatie telefonica

.

„Nimeni nu te invata cum sa inveti sa inveti. Materiale exista destule. Asta e problema. Barbatul obisnuit se loveste de prea multa informatie.

Devine confuz. Si amandoi stim ca un barbat confuz nu este un barbat atragator.

Asa cum spui, am fost orbit de atatea tehnici si trucuri fara sa observ ca lucrurile care produceau cu adevarat rezultate erau lucrurile  simple pe care le faceam si inainte de a afla de comunitate. Oamenii uita ca au ceva de valoare si se focuseaza pe lucrurile gresite.

Am luat de bun tot ce a aparut fara sa luam in considerare unicitatea fiecarui individ.

E timpul sa spunem adevarul. E timpul sa scoatem la lumina valoarea fiecaruia pentru cei ce nu stiu ca sunt deja buni. „

Silviu, intr-o conversatie cu Octavian pe timpul bootcampului de la mare

Acesta nu este un workshop despre tehnici sau rutine, despre cate zile trebuie sa astepti inainte sa o suni, sau despre cuvinte magice care o vor face sa sara in bratele tale.

Acest Workshop se adreseaza barbatilor care vor mai mult de atat.

Acest Workshop se adreseaza barbatiilor care au depasit frica de abordare si care se afla in provocarea de a construi si pastra relatii autentice cu femeile pe care le-au intalnit.

Sau poate ca deja esti intr-o relatie si simti ca ceva lipseste. Daca vrei sa reaprinzi flacara iubirii acest Workshop este pentru tine.

.

.

.

Mai departe il las pe Silviu:

Ase se incheia de multe ori o conversatie aprinsa cu un prieten cu care obisnuiam sa ies si care era atent la tot ce faceam cand relationam cu femeile pe care le intalneam.

Tipul asta isi dorea cu adevarat sa fie mai bun. Citea foarte mult si imi urmarea fiecare miscare.

Am discutat cu el si mi-am dat seama ca ceva chiar lipsea. Ne-am dat seama ca exista o esenta, acel ceva care face o femeie sa simta ca e ceva erotic de ciudat in legatura cu tine in mai putin de 6 minute de cand va intalniti.

Ne-am dat seama ca cireasa de pe tort, atunci cand ai trecut peste lucruri gen: cum sa te imbraci, cum sa te misti si cum s-o privesti, cireasa cea mai rosie era reprezentata de CUM si CE vorbeai cu femeia din fata ta.

Si nu ma refer la cuvinte ci la povestea din spatele lor.

Vezi tu, fara aceste elemente pareai un tort cu care femeile erau deja obisnuite. Mai nou, unele sunt la cura si evita torturile, insa doresc sa savureze intotdeauna o cireasa dulce.

Aceasta cireasa, am observat eu, reprezinta acel 20% din jocul seductiei care produce 80% dintre rezultate, mai ales daca esti genul care crede in relatii autentice bazate pe o conexiune profunda.

Mi-am dat seama ca in abordarile si relatiile autentice pe care le-am trait faceam un lucru esential inca din primele 6 minute ale interactiunii.

Ma pozitionam diferit in mintea ei printr-o abordare memorabila si o conexiune profunda. Cuvintele care o atrageau in lumea mea, veneau din convingerile si atitudinea mea fata de relatii.

Pasiunea si Entuziasmul de care dau dovada atunci cand vorbesc despre relatii e molipsitor. Odata, in tren, in timp ce vorbeam cu o prietena, un preot s-a alaturat conversatiei mutandu-si locul langa noi ca mai tarziu sa mai apara o persoana interesata de subiect.

A fost un moment de AHA pentru mine cand am realizat ca toata lumea, barbat sau femeie, isi doreste relatii autentice. Ia gandeste-te: defapt nu vrei sa seduci ci cauti sa iubesti si sa fii iubit.”

.

.

 

Despre acest sentiment e vorba in acest Workshop, si avem convingerea ca in urma participarii vei vedea lucrurile mult mai simplu, decat ai fost invatat sa crezi.

Ca sa obtii maximum de la aceasta experienta l-am invitat si pe Silviu pentru ca are darul de a face lucrurile simple intr-o maniera eleganta. Tin sa precizez ca a fost printre putinii barbati care a recunoscut zambind ca a invatat foarte mult de la prietena mea, urmarind foarte mult relatia noastra in momente cand eram concentrati mai mult pe tort si nu vedeam cireasa.

Cum nu toata lumea poate participa la bootcampul nostru de 5 zile organizat la mare, am hotarat ca prin acest Workshop sa oferim esenta, cireasa de pe tort in ce priveste relationarea cu sexul frumos si construirea unor relatii autentice.
.

  • care este cel mai simplu mod de a te conecta cu energia ei si cu modul ei de a vedea lumea, inca de la primele cuvinte
  • cheia catre o relatie care iti ofera incredere, entuziasm si erotism
  • cum sa traiesti focul iubirii la nesfarsit, la fel ca in prima noapte de dragoste
  • cum sa faci femeia de langa tine sa te iubeasca pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce ai
  • si BONUS -surpriza, un lucru elementar(pe care 99% din barbati nu-l fac) si care va face ca femeia care te iubeste sa te aleaga pe tine inaintea altor barbati

.

Am stabilit ca investitie pentru acest Workshop, 150 de lei de persoana. Bautura si biscuitii ii dam noi, astfel incat sa avem parte de o atmosfera relaxanta si propice dezvoltarii.

Ba ma mult daca te hotarasti sa vii cu un prieten nu e nevoie sa investiti decat 110 lei de persoana.

Workshop-ul incepe la ora 10.00 si se incheie in jurul orei 17.30

O sa avem o pauza de masa, 2 pauze mai mici si o Sesiune de intrebari si raspunsuri, in care cele mai tari intrebari vor fi premiate.

Exista totusi un impediment.

Experienta ne-a demonstrat ca nu putem crea o experienta cu adevarat benefica, axata pe participare, decat in cazul a 15 participanti.

Asadar daca vrei sa participi, va trebui sa te inscrii rapid. Insa nu trebuie sa faci asta doar ca ocupi un loc pe care l-ar putea ocupa o persoana mai motivata. Noi recomandam sa te inscrii numai daca vrei sa faci o schimbare in modul tau de a aborda relatiile si daca esti dispus sa-ti asumi responsabilitatea actiunii.

Vom fi acolo sa te sustinem insa stim din propria experienta ca cele mai bune rezultate se obtin prin experienta personala.

.

Cum am spus mai devreme, vrem sa facem din acest Workshop, o experienta benefica pentru toti barbatii din comunitate, neconditionand acest lucru de participarea la acest eveniment.

Asadar chiar daca vrei sa participi sau nu la acest Workshop, vrem sa primesti raspunsul la cea mai importanta intrebare a ta despre Relatii.

Gandeste-te bine si trimite-ne intrebarea ta, prin formularul de mai jos. O sa-ti raspundem in cel mai scurt timp.
.
.

 

>