CONEXIUNE & RELATIONARE

Descoperă ce înseamnă sa ai relații conștiente în viata ta !

 

Bineînțeles ca un bărbat are nevoie și de o femeie adevărată alături de el pentru a-l susține. Oricît ar spune un bărbat ca se descurca și singur, ca are parte de sex și femei în viata lui, relațiile pasagere nu satisfac nevoia de conexiune pe care cu toții o avem.

Relațiile în ziua de azi sunt abordate la modul mult prea sistematic, mult prea rațional. Prin ceea ce facem noi în coaching și prin articolele pe care le publicam despre acest subiect, încercam sa-i facem pe bărbați sa înțeleagă ca au nevoie sa își dea voie sa se deschidă și sa relaționeze la nivelul inimii mai mult decît la nivel mental.

In special cînd intrii într-o relație tind sa iasă la suprafața toate reținerile și fricile legate de intimitate, deoarece cei doi parteneri ajung sa fie o oglinda unul pentru celalalt. Nu ai cum sa menții o imagine, o masca sociala la nesfîrșit. La un moment dat tot va trebui sa iți dai voie sa fii tu însuți alături de partenera ta. Iar asta ii sperie cel mai mult pe bărbați, deschiderea emoțională.

Pe acest capitol lucram mai mult in coaching si pe la bootcampurile nostre, deoarece presupune experimentare si multa implicare din partea ta. Dar au fost publicate și cîteva articole pe site:

  1. Verbalizarea Matrixului
  2. Mi-ar Face Placere, Dar Am Prieten
  3. Dar Ea Este Altfel…
  4. Lucruri Pe Care Niciodată Sa Nu Le Faci Cu O Femeie
  5. Agățatul la locul de munca
  6. Vreau sa ma împac cu fosta
  7. Pentru Tine Femeie
  8. Despre Dragoste

Ce ai de făcut in continuare? Experimentează relațiile conștiente !
Ai vreo întrebare, vreo nedumerire despre acest subiect? Trimite-ne un mail, iar în măsura în care o sa avem timp o sa iți putem da un răspuns chiar într-unul din articolele următoare. Pentru astfel de articole și multe alte informații ce-l interesează pe bărbat, nu uita sa te abonezi la site:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *