TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Vrei Sa Lucrez Cu Tine, 1 la 1 Si Sa Te Ajut Sa Depasesti Problemele De Relationare Cu Care Te Confrunti?

Te salut, barbate!

Pentru ca primesc multe solicitari de la barbatii care imi cer sa lucrez cu ei pentru a-i ajuta sa rezolve anumite probleme de relationare cu femeile...

si pentru ca multi imi scriu pe email ca vor sa afle mai multe detalii despre programele mele de coaching 1 la 1...

M-am Decis Sa-ti Ofer O Sedinta Gratuita De Coaching Si Mentoring

In felul asta vei avea ocazia sa intelegi practic ce presupun programele mele de Coaching si Mentoring, sa primesti raspunsuri punctuale la provocarile tale, impreuna cu un plan de actiune prin care sa obtii claritate vizavi de ceea ce ai de facut pentru a obtine cat mai repede rezultatele dorite.

Asa ca intentia mea este ca in aceasta sedinta, sa te ajut cat de mult pot, indiferent daca alegi sa continui sa lucrezi cu mine sau nu.

Iti spun din start ca nu sunt un expert "bun la toate", in schimb am lucrat pana acum cu sute de barbati care aveau probleme de incredere, stima de sine, masculinitate, comunicare, relationare si sexualitate.

Vreau sa-ti mai spun, ca pentru aceasta sedinta de coaching si mentoring, timpul meu fiind limitat (ca si al tau), aleg sa lucrez cu acei barbati ale caror probleme sunt urgente.

Tocmai de aceea iti recomand cu prietenie ca inainte sa aplici pentru sedinta de coaching si mentoring, sa arunci un ochi peste cartile si programele mele audio. (impreuna cu fiecare dintre aceste cursuri si programe primesti suport pe email timp de 30 de zile, adica iti raspund punctual la orice intrebare ai)

Daca ai o probleme urgenta si te-ai hotarat pentru Sedinta de Coaching si Mentoring, pentru a intelege cat mai bine situatia in care te afli si pentru a te putea ajuta cat mai bine, te rog sa completezi cu atentie formularul de inscriere, apasand butonul de mai jos.

Imediat dupa completare, vei primi datele si orele disponibile pentru sedinta, dintre care tu iti ve alege data si ora potrivita pentru tine.

Sedinta dureaza in medie intre 30 si 45 de minute, este 100% confidentiala si ne putem auzi la telefon sau pe Skype.

Tot ce ai nevoie este un mediu unde sa fie liniste si o pereche de casti (camera web este optionala, daca vrei sa ne si vedem).

… am inceput sa obtin rezultatele pe care societatea ma invata ca nu sunt posibile…

Prin programul de coaching am invatat in primul rand sa ma respect pe mine ca barbat. Acum sunt mult mai relexat si am increderea ca pot sa ajung usor la momente intime cu ea, ceea ce s-a intamplat de mai multe ori. Nu mai astept sa faca ele primul pas si acum eu sunt cel care alege cand si cu cine sa-mi petrec timpul. Silviu mi-a aratat ca exista optiuni si am inceput sa obtin rezultatele pe care societatea ma invata ca nu sunt posibile...

Bogdan I.
functionar, Braila

… singur si fara speranta… mi-am recastigat increderea in mine ca barbat…

L-am intalnit intamplator pe Silviu la Vama-Veche. Ma simteam singur si fara speranta pentru ca treceam printr-un divort insa cand l-am vazut cat de usor a intrat in conversatie cu fetele de langa mine (pe care eu nu avusesem curajul sa le abordez), ceva in mine s-a aprins si l-am intrebat daca le cunoaste dinainte. S-a uitat zambind la mine, m-a intrebat daca vreau sa le cunosc, am zis ca da, apoi el m-a intrebat ce ma retine.

A fost inceputul unei frumoase prietenii. Am pastrat legatura telefonic si treptat, treptat mi-a dezvaluit “secretele” sale. Acum mi-am recastigat increderea in mine ca barbat si cel mai important lucru… mi-am recastigat viata. Am alaturi de mine o femeie extraordinara si sunt mandru ca mai nou sunt si tatic.

Cristian G.
inginer, Galati

Cum Functioneaza Coachingul

>