TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Vrei Sa Lucrez Cu Tine, 1 la 1 Si Sa Te Ajut Sa Depasesti Problemele De Relationare Cu Care Te Confrunti?

Daca ai studiat deja cel putin unul dintre cursurile mele si te-ai hotarat pentru Sedinta de Coaching si Mentoring, contacteaza-ma pe WhatsApp pentru detalii suplimentare.

Sedinta dureaza in medie intre 30 si 60 de minute, este 100% confidentiala si ne putem auzi la telefon, pe WhatsApp sau pe Skype.

… am inceput sa obtin rezultatele pe care societatea ma invata ca nu sunt posibile…

Prin programul de coaching am invatat in primul rand sa ma respect pe mine ca barbat. Acum sunt mult mai relexat si am increderea ca pot sa ajung usor la momente intime cu ea, ceea ce s-a intamplat de mai multe ori. Nu mai astept sa faca ele primul pas si acum eu sunt cel care alege cand si cu cine sa-mi petrec timpul. Silviu mi-a aratat ca exista optiuni si am inceput sa obtin rezultatele pe care societatea ma invata ca nu sunt posibile...

Bogdan I.
functionar, Braila

… singur si fara speranta… mi-am recastigat increderea in mine ca barbat…

L-am intalnit intamplator pe Silviu la Vama-Veche. Ma simteam singur si fara speranta pentru ca treceam printr-un divort insa cand l-am vazut cat de usor a intrat in conversatie cu fetele de langa mine (pe care eu nu avusesem curajul sa le abordez), ceva in mine s-a aprins si l-am intrebat daca le cunoaste dinainte. S-a uitat zambind la mine, m-a intrebat daca vreau sa le cunosc, am zis ca da, apoi el m-a intrebat ce ma retine.

A fost inceputul unei frumoase prietenii. Am pastrat legatura telefonic si treptat, treptat mi-a dezvaluit “secretele” sale. Acum mi-am recastigat increderea in mine ca barbat si cel mai important lucru… mi-am recastigat viata. Am alaturi de mine o femeie extraordinara si sunt mandru ca mai nou sunt si tatic.

Cristian G.
inginer, Galati

Cum Functioneaza Coachingul

>