The Real Man

Programul de coaching TheRealMan orientat pe rezultate, incredere in sine si schimbari radicale in stilul de viata al barbatului modern

De ce sa lucrezi cu noi ?

Noi cei de la TRM suntem experti in ajuta barbatii sa creeze schimbari extraordinare in stilul lor de viata bazandu-ne pe experienta directa cu sute de clienti care au evoluat alaturi de noi. In ultimii ani am expus pe site propria noastra calatorie in a deveni cea mai buna versiune a noastra. Cu fiecare om pe care-l inspiram sa devina mai bun, cu atat suntem mai multumiti ca lasam o amprenta pozitiva in urma noastra. Modul in care lucram se bazeaza foarte mult pe intuitie si pe principii sanatoase. In felul asta am pus bazele unui program de coaching specializat si de impact ce poate creea schimbari radicale intr-un timp foarte scurt.

Intelegem durerea, suferinta si frustrarea pe care oamenii o au pentru faptul ca nu-si ating adevaratul potential. Suntem aici pentru a te ajuta sa treci dincolo de dramele existentiale si sa-ti traiesti viata cu curaj, inconjurat de tot ce-i mai bun pe lumea asta, de iubire, pasiune si incredere. Deasemenea observam, identificam si te ajutam sa constientizezi acele tipare ce te tin pe loc, indiferent de cate lucruri noi incerci. Mergem direct la sursa, cu onestitate, respect si compasiune pentru procesul si ritmul de evolutie al fiecarui om. Lucrand in procesul de evolutie, realizam ca poate fi cat se poate de amuzant de la un moment dat. Suntem concisi in abordare, nu pierdem vremea cu povesti si discutii de complezenta, abordam calea cea mai scurta pentru a te ajuta. Obiectivul nostru este ca dupa ce lucrezi cu noi sa devii increzator in propiile forte si sa evoluezi eficient in continuare.

Domeniile pe care lucram in coaching:

– dezvoltarea increderii in sine
– comunicarea masculin – feminin
– schimbarea tiparelor de gandire limitativa
– dating si relatii (de la gasirea unei partenere pana la relatii implinite)
– probleme de sexualitate
– eliminarea anxietatii si a fricii in general

Cum lucram in coaching ?

Programul nostru de coaching este axat pe nevoile fiecarui barbat. In prima sesiune ne vom intalni si vom discuta despre provocarile pe care le ai momentan iar apoi stabilim un plan de actiune si follow-up. Sesiunile le facem atat in direct cat si pe skype (atunci cand nu este posibil sa ne intalnim). Scopul nostru este sa te punem in miscare pentru a-ti creea un stil de viata atractiv si a lasa in urma convingerile limitative intr-un timp cat mai scurt. Dupa ce incheiam programul de coaching, ai inclus si 3 luni de zile din membershipul TRM CLUB, grupul nostru de mastermind, pentru a te sustine in continuare.

Antrenori tai :

  • pentru Bucuresti: Octavian, Stefanita

 

Pentru a incepe programul de coaching, contacteaza-ne apasand butonul de mai jos:

inscriere coaching