Cere feedback pentru a evolua mai repede | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Cere feedback pentru a evolua mai repede

Azi am sa raspund unui mail din partea unui fost participant la bootcampul de seductie. Am vorbit la bootcamp ca este bine sa ceri feedback din partea fetelor cu care te intalnesti sau cu care ai fost pentru a evolua mai repede. Asadar mailu din partea lui Mircea:

Salut Octav,

Am inceput sa iau feedbackuri de la tipele cu care ma vad. Stiu ca e de low value treaba asta dar daca tot o dau in bara cu o tipa ce mai am de pierdut. Ideea mea venit de la un bun prieten, wizz guy in NLP, care o data pe an suna pe toti care i-a cunoscut si le cere sa ii zica 3 sfaturi si 3 calitati.

Iti scriu pt ca vreau sa iti cer parearea ta de barbat cu mai multa experienta..pt k mie mi se par cam dubioase feecbackurile… e posibil oare ca ele sa nu zica adevarul si sa incerce sa ma transforme intr-un nice guy? sau chiar sunt de luat in calcul?

De ex:

1. „pari sau esti cu nasul pe sus, mie nu imi plac oamenii astia si probabil asta m-a facut sa nici nu ma atasez de tine, pt ca de obicei imediat pun suflet.”

Parerea mea: eu caut sa creez atractie nu o relatie pe termen lung..
Intrebare: Sa o las mai moale? Se devin mai gratuz? cum mi-a zis una

2. „o chestie care probabil o sa mearga si la alte fete a fost ce ai facut de ziua mea, tuturor probabil le place un barbat atent cu ele, imi place ca ai tinut cont de ziua mea.”

Parerea mea: Daca ziua ei s-a interpus intre first date si sex..ei bine nu am avut incotro.
Intrebare: crezi ca aduce a nice guy din nou….?

3. „nu ma interesa ca vrei tu sa devii mare miliardar sau sa ai nush ce casa nush unde…nu sunt materialista, poate imi spuneai toate alea ca sa ma impresionezi, eu nu traiesc ca sa fac bani, nu pt bani. poate la unele da bine chestia asta, sunt destule.”

Parerea mea: Nu era vb neaparat de bani. Puteam sa ii zic si ca vreau sa bat recordul la scuipatul in lungime. Ideea era sa vada ca sunt pasionat de ceva, k urmaresc ceva. Curios e ca totusi imi pomeneste de asta…daca nu o interesa deloc probabil ca nu ar fi tinut minte asta, asa nu am de altfel chiar nu a tinut minte alte chestii.
Intrebare: Ce parere ai de treaba asta gen „nu ma intereseaza banii”? Spune adevarul ?

Mersi mult, astep cu nerabdare parerea ta!
Mircea

Salut Mircea

Fetele oricum iti dau feedback fie ca le ceri fie ca nu le ceri. Ele sunt mai sensibile la atitudinea ta, si poti observa din reactia lor daca ceea ce faci tu e bine sau nu. Dar tu fiind la inceput ai nevoie de ceva mai concret, mai explicit, pentru a-ti forma in mintea ta cat mai clar imaginea pe care o proiectezi tu in exterior.  Eu iti recomand sa ceri feedback cu privire la momentele cheie din relationarea cu o fata, de exemplu pune-i intrebari de genul:

Ce te-a determinat sa iesi cu mine prima data?

Ce te-a determinat sa te culci cu mine?

Ce calitati alea mele le apreciezi, ce calitati nu le apreciezi?

Daca ai putea schimba ceva la mine ca sa ne intelegem mai bine, care ar fi acel lucru?

Ce te-a determinat sa stai atata timp cu mine si sa nu cauti pe altcineva?

Daca exista cineva care crede ca tu esti ciudat sau ce faci tu e low value, explica-i clar, „Draga mea, eu vreau sa evoluez in domeniul asta, si pentru asta am nevoie sa stiu cat mai bine daca ceea ce fac imi este de folos sau nu, asa ca raspunde-mi te rog sincer la intrebari”, si te va aprecia mai mult dupa. Si ca sa accentuezi si mai mult conexiunea dintre voi, ofera-i si tu la randul tau feedback sincer. Vei observa ca dupa ce faceti treaba asta, conversatiile dintre voi vor fi mai autentice si veti fi mai liberi in exprimare.

Daca tu crezi ca ea vrea sa te transforme in nice-guy, e posibil, dar in orice caz sa iei in considerare raspunsurile ei ca s-o intelegi mai bine.

Referitor la scopurile tale, si la ce i-ai spus ei ca vrei sa faci pe viitor…e bine sa-i spui de o pasiune de a ta, am mai zis si la bootcamp, dar incearca sa-i spui de niste scopuri personale care au un impact asupra celor din jur, care daca le atingi vei aduce o contributie lumii. Incearca sa descoperi si apoi sa-i spui care va fi amprenta ta in mod placut asupra lumii, nu doar pentru propria ta placere, iar asta te va face mai atractiv in ochii ei.

Pornind de la exemplu cu scuipatul in lungime, iti dau un exemplu, la fel de banal. „Vreau sa ajung sa pot face cea mai gustoasa omleta cu branza, pentru ca am observat ca daca mananci ceva gustos atunci cand te trezesti pornesti ziua cu un chef de viata mult mai mare decat atunci cand mananci orice altceva. Si mi-ar placea sa le fac si colegilor mei de apartamaent asa ceva, sa observ cat de mult ii binedispun”. …. iar asta e de ajuns ca sa observe ca vrei sa contribui asupra lumii si nu esti egoist , sa vrei ceva doar pentru tine.

Sper sa-ti fie de folos 😉

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments