Cele 5 Limbaje Ale Iubirii [Podcast #37] | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Cele 5 Limbaje Ale Iubirii [Podcast #37]

De mult timp tot ma gandeam sa o aduc in emisiunea noastra si pe Cristina . Iata ca astazi, asteptarea a luat sfarsit. Am reusit sa stam putin la o vorba despre ce ne place noua mai mult si mai mult, despre iubire.

Cred ca dintre toate fetele pe care le cunosc, Cristina a fost cel mai mult interesata de interactiunea si comunicarea dintre barbati si femei. Si astfel a ajuns sa cunoasca la conferintele la care a participat, in tara si in afara tarii, comunitatea de dezvoltare personala, si pe cei care au mai venit in vizita si prin Romania, si pe care i-am mai cunoscut si eu in mod personal.

In interviul de azi, ne-am ales ca subiect „Cele 5 Limbaje ale Iubirii”, dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Gary Chapman.Ce am vorbit e interesant, pentru ca se adreseaza acelui barbat care vrea cu adevarat relatii sanatoase. Este acel barbat care a trecut de provocarile initiale in dezvoltarea increderii in sine, acum trece la urmatorul nivel, relatiile. Si cand spun relatii, ma refer la orice tip de relatii, de la relatii de cuplu, relatii de prietenie, pana la relatia cu cei apropiati tie.

Pe scurt , cele 5 limbaje ale iubirii sunt:

  • * Cuvinte de incurajare
  • * Cadouri
  • * Timp petrecut impreuna
  • * Servicii
  • * Gesturi, atingere

pe lung, asculta mai jos interviul:

Sau downloadeaza interviul in format mp3

Si iti recomand sa citesti si cartea, o poti cumpara de aici.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments