Ce vrei de la o femeie | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Ce vrei de la o femeie

La sesiunea de inner game din fostul bootcamp de seductie am pus mare accent pe congruenta, si exercitii care sa ii ajute pe baieti sa devina mai congruenti in comunicarea cu fetele. Multi isi doresc sa aibe femei, dar nici macar nu stiu ce anume vor de la o femeie. Nu e de ajuns sa spui vreau o femeie blonda cu ochii albastrii cu tzate mari si buna la suflet… trebuie sa pui totul pe hartie despre ce vrei si ce nu vrei de la o femeie, atat calitati ale ei in cele mai mici detalii , dar si comportamental, tot ce crezi ca ti se va potrivi pentru tine.

Urmariti filmuletul de mai jos in care va explic cum sa faceti acest exercitiu, si reveniti cu intrebari daca aveti vreo nelamurire.

http://www.youtube.com/watch?v=3s_47mWoXtk

PS. De acum incolo , restul filmuletelor pe care le vom posta pe youtube nu vor mai fi pe vechiul canal(http://www.youtube.com/franz921) vor fi pe noul canal http://www.youtube.com/BarbatulAdevarat , asa ca abonati-va la el pentru a le primi !

PS 2 . In 2 saptamani or sa inceapa inscriereile la noul bootcamp de seducte pe care vrem sa-l incepem in toamna asta, asa ca fiti pe faza !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments