Ai sedus-o, acum ce urmeaza? | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Ai sedus-o, acum ce urmeaza?

Un cititor al nostru are o asa zisa problema „de calitate”. Multi s-ar multumi doar cu atat, dar el vrea sa experimenteze mai mult:

Salut, am aflat de curand de acest site, am citit in mare parte arhiva, mi
se pare foarte interesant, ma recunosc mult in el. Un procent semnificativ din „trucurile” de pe aici le practic deja ..abia acum constientizez ca experientza m-a invatat foarte multe si nu alte prostii de carti sau articole…am sa citesc in continuare pentru a ma perfectiona.

Insa am o problema: totul merge perfect, imi ascut simturile, ciulesc urechile, reglez tonul vocii privesc unde si cand trebuie mici atentii si tot ce e necesar¬† pana ajung in pat…dupa se rupe totul…da , totul..nu mai am nici o atractie creierul moare se scufunda…si spune : „inca una ?!”.

Ma sperii si ma ingrozesc in acelasi timp. Am avut cateva relatii serioase..dar mai mult trase de par ..impinse de la spate de ele…Sexul feminin, ma sperie pentru ca nu stiu daca pot avea o relatie serioasa am incercat dar nu prea a mers, nu stiu sa dau curs, ma repet totul dupa ce „marchez”. Puteti detalia intr-un articol sau da ceva sfaturi cu ce ma doare? Mentionez ca am 24 de ani probabil inca sunt prea tanar,as vrea sa ma dea cineva pe spate insa nu prea vad cum.

Asta ar fi o problema, iar a doua ar fi aceea a vestimentatiei stiti vreun
site cu ceva exemple sau sfaturi in domeniul asta ? V-as ruga sa mi spuneti

Multumesc!

Salut,

Ar fi bine sa stii ce vrei cu adevarat, adica cum vrei sa se desfasoare lucrurile, sa iti imaginezi situatia asa cum vrei tu sa fie, cum te-ai simti in acele momente, cum s-ar simti fata, cum ar fi acea stare de bine pentru tine, ce ti-ar aduce bun, dar ei?, cu ce gust ti-ar placea sa ramana ea dupa aceea, cu ce gust ti-ar placea sa ramai tu?, ce ti-ar placea sa creada ea despre tine, dar tu despre ea, ce ai vrea sa simti cand te gandesti la ea, sau la clipele pe care le-ati petrecut impreuna?

Poti sa faci un caiet in care sa scrii cele de mai sus, in decurs de o saptamana, rescrie acele raspunsuri la intrebarile de mai sus pana in momentul in care esti satisfacut pe deplin. Dupa circa o saptamana de corecturi, se poate spune ca stii exact ce vrei, dar nu-i bai, daca dupa aia mai ai idei, poti sa imbunatatesti. Important este ca tu sa te simti multumit de rezultat.

Daca am inteles eu bine, te descurci pana ajungi in pat si acolo „nu mai ai nici o atractie” iar creierul iti spune „inca una”. Vezi tu, asta ni se intimpla, in anumite momente, tuturor, asa ca la un moment dat chiar ai putea sa te gandesti ca este o stare normala, pe care o cunosti si poti sa o dai la o parte, ca si cum ai spala-o din spectacolul vietii. Poti face asta int-un moment de respiro, chiar inainte de momentul in care stii ca o sa apara, efectiv, te opresti, o lasi pe fata sa iti arate ce-i place, iar tu lasi aceasta stare sa se indeparteze de tine, in timp ce starea buna pe care ai scris-o atita timp ii ia locul, impreuna cu filmul care urmeaza din viitor si apoi sa te cufunzi in acel film si sa te bucuri de el, in timp ce treci usor la actiune, pentru ca, in acel moment vei sti ce-i place fetei si ce-ti place tie.

Iar despre vestimentatie, iti recomand siteul lui Ovidiu (www.fiicustil.ro) , iti poate da si sfaturi particularizate pentru stilul tau.

Fa cele de mai sus si apoi scrie-ne ce rezultate ai avut.

Numai bine,

Stefanita

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments