Ce trebuie sa stii despre energia masculina (video) | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Ce trebuie sa stii despre energia masculina (video)

Multi barbati inteleg gresit conceptul de masculinitate si in special energia masculina.

Daca ar fi sa ne luam dupa ce vedem si auzim in mass-media, masculinitatea este un termen foarte confuz. Suntem bombardati cu o gramada de mesaje care se bat cap in cap.

In primul rand asociem masculinitatea cu imaginea unui sergent de armata, imbracat mereu la costum, om serios, care nu schiteaza nici un zambet, nici o emotie pentru a nu pierde controlul asupra subordonatilor. Mai nou, in ultimii 50 de ani adica, concomitent cu miscarea feminista, obervam multe femei cu acest tip de comportament, femei, pe care cand le vezi, te intrebi daca nu cumva le-a crescut si o pereche de testicole.

La extrema cealalta, multi barbati adopta comportamente total opuse, devin mult mai sensibili, mai firavi, mult mai „moi” din punct de vedere energetic, pe care atunci cand ii intalnesti, te intrebi, oare mai au ceva in pantaloni?

Asa ajung sa se depolarizeze barbatii si femeile, incat ajung sa fie doar amici.

Viggo din Norvegia ne-a povestit weekendul trecut la seminarul de masculinitate ca in alte tari din Europa, confuzia este atat de mare, incat femeile ajung sa aibe ele rolul de barbat, iar la un moment dat isi pun intrebarea : „Oare la ce-mi trebuie mie un barbat ?”

Nu zic ca doar barbatii au nevoie sa-si descopere adevarata lor esenta energetica, au si femeile partea lor de munca in acest domeniu, dar noi ca si barbati trebuie in primul rand sa intelegem principiile acestor energii (masculinitate si feminitate), iar apoi sa gasim modurile prin care aceasta energie se manifesta.

Mai jos aveti o inregistrare de la seminarul de masculinitate, in care Viggo explica mai pe larg principiile energiei masculine.  Probabil veti avea multe „a-ha-uri” urmarind acest filmulet, tocmai de aceea va recomand sa-l vedeti de mai multe ori pentru a constientiza cat mai bine ce se intampla de fapt in realitate.

Viggo – Ce trebuie sa stii despre energia masculina from Therealman on Vimeo.

PS. Daca vreti sa aprofundati mai mult acest subiect, neaparat sa cititi „Calea barbatului superior”  de David Deida.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments