Ce sa faci cand esti doar prieten si tu vrei mai mult

TheRealMan.ro - dezvoltare personala pentru barbatiMajoritatea barbatilor nu inteleg de ce se intampla asa.

Cel putin o data te-ai intalnit cu urmatoarea situatie: vrei sa cuceresti o tipa insa ea te vede doar ca pe un prieten.

Tu vrei mai mult insa in momentul in care incepi sa ii faci avansuri si sa ii spui ce simti pentru ea, te lovesti de refuzuri politicoase.

Ei bine cred ca dupa ce vei citi acest articol, vei schimba putin modul de abordare.

O idee de la care vreau sa plec si pe care poti sa o retii este ca e mai bine sa te cunosti mai putin cu o femeie decat foarte bine,  daca vrei sa fiti mai mult decat prieteni.

Pentru ca o femeie sa vrea sa fie cu tine e nevoie sa simta ATRACTIE si AFECTIUNE.

Ceea ce facem majoritatea dintre noi atunci cand intalnim pentru prima data o femeie care ne place, este sa ne concentram pe a fi cat mai buni, a ne cunoaste si a ne intelege cat mai bine impreuna. Credem noi ca in felul asta avem mai multe sanse, atunci cand o sa-i spunem ceea ce simtim cu adevarat.

Iar acest tip de comportament nu conduce decat la multa AFECTIUNE in defavoarea ATRACTIEI. Cu cat ai mai multa afectiune , inainte de atractie, ea te va respecta si te va iubi ca prieten insa nu-si va dori niciodata mai mult de la tine.

O sa-mi spui “cum nu-si va dori sa fie cu mine daca ma iubeste ?” Nu confunda iubirea cu atractia… si mama ta te iubeste insa nu isi doreste o relatie cu tine.

Asadar daca vrei ca o tipa sa simta ca vrea sa fie cu tine si sa se gandeasca la tine ca la un posibil partener si nu doar ca la un prieten, concentreaza-te mai intai pe atractie.

Asa cum am spus si in celelalte articole, ATRACTIA inseamna alte lucruri diferite de “a fi baiat bun, a o asculta, a o intelege, a-i oferi flori”. Sunt si acestea importante insa doar dupa atractie.

Poti construi atractie prin flirt, printr-o situatie neobisnuita de abordare, prin faptul ca esti implicat activ in activitati sociale interesante, prin faptul ca o poti lua increzator de mana pentru a o duce din punctul A in punctul B (sau punctul G, in functie de situatie), prin faptul ca o scoti din zona de confort punand-o in situatii inedite, prin faptul ca ii aduci putina aventura in viata, prin faptul ca o pui fata in fata cu un barbat si cu intentiile sale.

Daca va cunoasteti deja de mult timp si ea te vede ca pe un prieten nu ai prea mari sanse de reusita daca vei continua sa faci ceea ce faci in mod normal. De aceea, de cele mai multe ori, cel mai inteligent lucru pe care poti sa il faci este sa dispari din viata ei pentru o vreme. Cu alte cuvinte nu o sa o mai pui pe ea pe primul loc si te pui pe tine pe primul loc : iti vezi de viata ta, te dezvolti personal, incerci ceva nou.

Nu ii mai dai atentia cu care o obisnuisei. E posibil ca la un moment dat sa observe ca te-ai schimbat. Asta e de bine ! Inseamna ca acum te vede altfel. Asta iti doresti de fapt. Retine ca practic esti alt barbat care ii face avansuri. Atentie insa: schimbarea pe care o faci in viata ta sa fie pentru tine… nu te schimba pentru a ajunge la ea.. nu functioneaza in felul acesta.

Asadar de cele mai multe ori atractia inseamna sa faci ceva diferit de ceea ce faci in mod normal.

Schimba tiparele, incearca ceva nou, fii prezent in ceea ce faci si adapteaza-te continuu.
In felul acesta vei fi peste 95% dintre barbati.

Mult succes !


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *