Ce presupune o intalnire intre barbati

Mai primesc din cand in cand intrebari de la barbatii care vor sa-si faca un grup de prieteni apropiati alaturi de care sa evolueze. “Suntem un grup de barbati pusi pe treaba, ce facem acum ? Cum se desfasoara intalnirile ? Ce ar trebui sa se intample intre doua intalniri ?”

O sa zic in mare cam ce se mai intampla pe la intalnirile clubului nostru de barbati, iar daca simti ca iti sunt de folos sfaturile, poti face la fel cu grupul tau de prieteni (barbati) apropiati.

In cadrul iesirilor noastre, toti cei care vin, sunt interesati de crestere, evolutie, schimbare, de ceva mai mult decat o vorba mica intre prieteni.

Intalnirile nu sunt aleatoare. Au o structura anume. Pot fi intalniri pentru coaching de grup, in care fiecare isi ia cate un obiectiv de indeplinit pana la intalnirea urmatoare si va primi de la fiecare membru in parte feedforward, adica “Ce as face eu daca as fi in locul tau si ar trebui sa indeplinesc obiectivul asta”. In felul asta nu judeci, nu proiectezi convingeri limitative, dar ai ocazia sa oferi sfaturi la obiect, in masura experientei tale.

Fiecare isi asuma responsabilitatea fata de grup ca se tine de treaba. E foarte folositor sa va impartiti cate 2, buddies, si sa va sunati pentru a mai face un check-in la cateva zile, sau zilnic. Sa va tineti responsabili cat mai des.

Apoi mai facem si intalniri in care ne distram, iesim la un eveniment, o petrecere, ne mai prostim, iesim sa facem o tura la padure, sau pe munte, fight club… chestii barbatesti. E important sa aveti un sentiment de fratie cand sunteti intre voi. Nu amestecati grupul cu femei. Femeile au rolul lor si puteti face intalniri separate in care sa chemati si femei, dar intalnirile grupului de barbati ar trebui sa fie strict pentru voi.

Puteti sa va mai luati fiecare cate un task de a citi cate o carte diferita, sau a studia un domeniu anume, iar la intalnirea urmatoare fiecare sa faca un rezumat cu ideile principale ce le-a inteles. Puteti pur si simplu sa va intalniti si sa stati in liniste (sa meditati).

Si foarte important, fara barfe intre voi sau despre altii . In felul asta vei prinde incredere mai mare in grup si te vei putea deschide si emotional / mental.

Ca un checklist, ramai cu asta:

1) Sa fiti cat mai deschisi unii cu altii, sa nu creati intrigi aiurea sau barfe
2) Cand va intalniti sa fiti constienti ca grupul de barbati va reconecteaza cu esenta voastra masculina, va readuce in prezent
3) Puteti chiar sa puneti o intentie inainte de a incepe intalnirea. Un topic principal.
4) Sa va sustineti, fie prin sfaturi, fie pe teren (winging), fie incurajandu-va reciproc.
5) Aduceti in discutie scopurile / provocarile / sticking pointurile la care lucrati momentan si luati-va angajamentul ca veti face ceva practic de la o intalnire la alta pentru a le rezolva
6) Contribuiti / impartasiti fiecare tot ce stie mai bun din experienta proprie. Faceti si seri de carte in care dezbateti ce ati invatat fiecare in ultima vreme.
7) La final sa faceti mereu un sharing despre cum a fost intalnirea pentru a integra experientele.

Sunt super incantat de ce se intampla. M-as bucura sa aud de tot mai multi barbati care se unesc pe unde se afla pentru a evolua mai mult.


Iti place ce citesti?

Sunt Silviu, autorul articolului.

Daca vrei sa afli si alte informatii utile despre cum sa cuceresti o femeie, cum sa o mentii atrasa si cum sa ai relatii implinite, aboneaza-te la Newsletterul TheRealMan, aici>


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *