ce te poate invata cezar despre abordarea femeilor

Ce poti invata despre abordarea femeilor de la Cezar si cainii

Cezar si cainii
Stau și ma uit la Cezar cum abordează căinii și e incredibil cat de multe asemănări sunt intre procesul pe care-l folosește el pentru a-i îmblânzi, și modul de operare al unui bărbat adevărat atunci când se află în preajma femeilor pe care vrea sa le cunoască.

Fără nici o aluzie sau lipsa de respect pentru sexul frumos, sa presupunem ca ai înlocui câinele cu o femeie. Mare parte din abordarea unui nou câine e foarte asemănătoare cu cea a unei femei necunoscute. Tehnicile de dresaj sunt simple și eficiente și tocmai de asta funcționează. Principiile pe care Cezar le urmează se regăsesc și în dinamica dintre un bărbat și o femeie noua pe care el o abordează. Ce trebuie sa facă bărbatul, asemenea lui Cezar:

1. Sta drept, centrat și își conține puterea
2. Stabilește un context de respect și autoritate
3. Perseverenta – se apropie încet și asertiv de ea pana se relaxează și se deschide
4. Ii arată care sunt limitele – respectiv granițele lui sănătoase
5. Recompensează comportamentul ei adecvat.

Urmând cele de mai sus, ambii parteneri au de câștigat. Iar la toți acești pași mai adaugi și o doză de compasiune pentru munca pe care o faci și formula e completă. Trebuie să simți foarte bine persoana (în cazul lui, câinele) cu care interacționezi, altfel inspirația se transformă în dominare, ceea ce nu e sănătos pentru nimeni. Sunt sigur ca Cezar nu duce lipsa de femei în viata lui, mai ales ca în SUA sunt multe stăpâne de caței ;). Îți recomand și ție sa te uiți la acest documentar-serial ori de cate ori ai ocazia. Vei observa ca oamenii și animalele au multe lucruri în comun. În afară de capacitatea mentală, omul are și o latură instinctiva care de multe ori este mult mai puternică decât cea rațională.

E conștient și de energia de lider pe care o proiectează în prezenta lor. Câinele ajunge după o perioadă să-i urmeze direcția lui, fără a mai „comenta nimic”.

Asa ca decât sa te mai uiți la știri ce n-au nici o legătură cu evoluția ta, iți recomand să-l urmărești pe Cezar și căinii.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments