Continuam calatoria barbatului si in 2012 | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Continuam calatoria barbatului si in 2012

Si in 2012 ne propunem sa mergem mai departe in calatoria barbatului. Vrajitoarele, astrele, statisticile, profetiile, bursa spun ca va fi un an al schimbarilor profunde. Se vor re-aranja / re-ordona multe din valorile ce ne-au consacrat societatea in ultimul secol. O fi bine? o fi mai putin bine? … ramane de vazut. Cert este ca nimeni nu va putea evolua atata timp cat va ramane agatat de vechile concepte.

Si pentru ca evolutia noastra sa fie cat mai sanatoasa o sa punem si mai mult accentul pe jocul interior, pe descoperirea si dezvoltarea cat mai sanatoasa a ceea ce inseamna cu adevarat sa fim barbati. O sa organizam si in acest an cateva evenimente dedicate exclusiv barbatilor interesati de dezvoltarea lor personala. Vor fi ceva mai putine ca anul trecut, dar destul de intense pentru a-ti permite sa faci un salt semnificativ in evolutia ta.

Primul seminar de masculinitate va fi pe 9-11 Martie in care il vom avea invitat pentru prima data in Romania pe Vibhavan, un terapeut si facilitator axat pe masculinitate cu 30 de ani experienta in lucrul cu oamenii. El face parte tot din scoala de terapeuti dezvoltata de Osho, scoala din care a facut parte si Bodhi Ray, cel care a initiat acum 3 ani grupele de masculinitate in Romania, si ne-a indrumat si pe noi mergem mai departe in munca noastra. Am mai povestit de multe ori despre cat de folositoare sunt aceste grupe de masculinitate barbatilor si tocmai de aceea recomand tuturor barbatilor sa experimenteze macar odata ce inseamna cu adevarat energia masculina. Inscrierile au inceput deja, asa ca cei care sunteti interesati, grabiti-va sa va rezervati un loc !

Al 2 lea seminar de masculinitate va avea loc pe 30 Aprilie – 1 Mai cu Devapath, un alt facilitator de seminarii experientiale foarte meserias. Am fost si eu destul de curios in tehnicile de respiratie pe care le aplica el in trezirea constiintei incat am mers vara trecuta la un training intensiv de respiratie oceanica. Evident ca si acest seminar va fi extrem de folositor celor ce exploreze si mai mult ce inseamna energia masculina.

Iar apoi vom mai avea 2 bootcampuri intensive de inner-game la mare. Nu stim inca datale exacte, dar orientativ vrem sa organizam unul la inceputul luni iulie, iar al 2lea pe la jumatatea lui august. Ca posibile locatii o sa ramana tot Vama Veche sau Mamaia. Dar pana atunci sa fim noi sanatosi ….

Si bineinteles, intre timp, vom continua si cu programul clubului nostru de antrenament. Asa ca daca fie alegeti sa calatoriti alaturi de noi, fie sa ne sustineti cu un gand bun, sau sa impartasiti ce ati mai descoperit si voi, noi ne bucuram.

Va urez sa fiti mai buni in 2012 !

 

 

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments