in vara asta mergem la mare sa agatam fete

Vara asta nu frecam menta

Seductie la mare

Seductie la mare

Exact ! Nu stam sa frecam menta exact cand e sezonul cel mai potrivit pentru distractie.

Vara asta o sa tinem 2 bootcampuri de seductie la mare. Primul pe 1-4 iulie, al doilea 12-15 august. Aceste bootcampuri sunt exclusiv pentru cei ce sunt dispusi sa faca practica intensiv in domeniul seductiei. Nu mergem sa stam la soare, nici sa holbam ochii in stanga si in dreapta, sau sa ne imbatam seara de seara cum fac de obicei oamenii, mergem cu un scop anume… sa seducem femei.

In 4 zile o sa-ti administram o doza completa de teorie plus practica pe teren, astfel incat sa te intorci acasa cu o gramada de noi experiente care te vor ajuta sa continui acest joc al seductiei la un cu totul alt nivel fata de cum l-ai jucat pana acum.

Ca locatie, pentru bootcampul din 1-4 iulie, ne-am orientat spre statiunea Mamaia, in special in zona „demanelizata” , in apropiere de Cucaracha si Office Club, pentru ca vrem sa cunoastem fete „bune”, nu ne multumim cu orice.

Si pentru ca antrenamentul sa fie complet de la forma fizica pana la cea psihica, l-am cooptat pe un bun prieten de-al meu din Constanta, pe Marian, sa va faca antrenamentul fizic de dimineata. ¬†Marian este un sports addict, practicant Taekwondo ITF, centura rosie, nivel competitional¬†si atestat ILSE lifeguard beach/surf, gold level… asa ca n-o sa se joace cu voi ;).

Pentru restul detaliilor, inscriere si programul detaliat pe zile cu ce o sa invatam, intrati pe pagina de prezentare, iar in subsol aveti formularul de inscriere : http://www.therealman.ro/bootcamp/

La treaba !

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments