Bootcampul de seductie pentru barbati | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Bootcampul de seductie pentru barbati

Nu stiu daca „bootcamp” e denumirea cea mai potrivita pentru ce vrem noi sa facem, dar e un program misto ce da rezultate pe o perioada mai lunga de timp.

Cum a inceput povestea

Prin decembrie anul trecut am avut ultimul seminar oficial pentru barbati in care ne-am hotarat sa incepem acest bootcamp de seductie pentru barbati. Motivul pentru care ne-am decis sa demaram acest bootcamp este ca am vrut sa ne mai obisnuim cu predatul si sa descoperim niste metode mai eficiente de a-i invata pe oameni. Si in plus , suntem constienti ca dintr-un seminar de cateva ore nu ramai cu mai nimic pe termen lung atat timp cat nu aplici ce ai invatat acolo. Dintre cei care au participat la seminar , vreo 12 s-au hotarat sa mearga mai departe si sa vina la acest bootcamp pe o perioada de mai multe luni. Asa ca incepand din ianuarie am inceput sa avem intalniri regulate cam la 3 saptamani in care am dezbatut mai multe subiecte legate de seductie si dezvoltare personala pentru barbati (incredere in sine, abordari, rapport, arta conversatiei, atractie , intalniri, kino, cerc social, inner game, online game, winging).

Scopul unui bootcamp este atat de a insusi niste notiuni teoretice dar mai ales de a face exercitii practice. Dupa fiecare lectie le dadeam baietilor niste exercitii de facut timp de 3 saptamani pana la urmatoarea intrevedere cand ii verificam si discutam pe baza feedbackului. Pe langa verificare la fiecare sedinta am mai incercat sa-i impartim ca sa lucreze 2 cate 2, ceva in genul practicilor Alcolicilor Anonimi, in care fiecarui participant ii este asociat altul care are rolul de a-l tine pe traseu , de a-l incuraja , si a-l sustine atunci cand are nevoie. Multi dintre baietii care vin la noi sunt singurii din cercul lor de prieteni care vor sa isi puna la punct acest capitol din viata lor, asa ca simplul fapt ca vin la aceste intalniri e un mare beneficiu pentru ei. Cati dintre noi atunci cand am descoperit comunitatea de seductie am incercat sa evoluam de unii singuri si ne-am lovit de o gramada de obstacole, fie din partea anturajului , fie din cauza ca ne era greu sa ne urnim din loc si sa iesim sa abordam (de unii singuri ) fete pe strada, fie ca nu credeam ca e posibil sa ne schimbam asa usor, etc…

Dupa cum am mai zis si altadata, anturajul joaca un rol foarte important in dezvoltarea fiecarui om, iar faptul ca ai un camarad langa tine care te sustine mereu, plus un grup de referinta la care sa te intorci mereu si sa iti reafirme ce trebuie sa faci poate face diferenta intre evolutie si stagnare.

Despre program si rezultatele lui

Teoria si exercitiile de la fiecare sedinta le-am facut mai mult pe parcurs in functie de cum am crezut noi ca e ordinea fireasca a lucrurilor si mai ales ce s-ar potrivi la nevoile participantilor. Pe la mijlocul bootcampului am facut si un chstionar de feedback pentru a observa mai exact ce mai avem de imbunatatit si care sunt hibele din program. Unul din punctele la care trebuie sa alocam mai mult timp a fost practica, astfel ca nu am putut sa ne vedem cu toti participantii si sa iesim sa facem practica cu toti dintre ei pe teren. Desi punandu-i sa iasa impreuna la practica e mai bine decat singuri, unii din ei tot au nevoie de cineva cu experienta care sa ii impinga de la spate atunci cand e nevoie. Per total am fost multumiti de ce am putut realiza in aceste luni. S-a observat o oarece diferenta in rezultate intre cei care au iesit mai des la practica si cei care au iesit mai putin. Unii baieti au acum prietene, altii care aveau deja au observat ca se inteleg mai bine cu ele de cand vin la aceste intalniri,  majoritatea au reusit sa scape de frica de abordare si de frustrarile pe care le aveau in trecut cu privire la femei.

Pe parcursul programului au mai venit si unele fete sa asiste, fapt ce ne-a prins foarte bine deoarece am avut un feedback constant din partea lor ,la urma urmei ele au ultimul cuvand de spus referitor la eficienta metodelor predate de noi, plus ca au si de impartit beneficiile cu baietii care se schimba in urma acestui bootcamp. Deasemenea au mai veniti si noi baieti , in plus fata de cei 12 cu care am inceput… se pare ca umbla vorba despre ce facem noi mai mult sau mai putin underground ;), fapt ce ne-a bucurat.

Pe langa participanti si noi am avut multe lucruri de castigat de pe urma acestui bootcamp. Am observat ce metode se potrivesc mai bine si cum pot fi ele predate cat mai eficient, ne-am mai obisinuit cu predatul, am observat pe parcurs ce inseamna sa predai ceva tinand cont de un feedback din partea oamenilor, nu doar sa vorbesti de unul singur crezand ca tot ce le zici tu va fi benefic pentru ei, si nu in ultimul rand ne-am distrat foarte mult . Meseria de a preda si de a invata pe altii sa evolueze iti ofera mult mai multe satisfactii decat statul la birou 8 ore pe zi , lucrand pentru un sef.

Concluzii si planuri de viitor

Acum ca am incheiat bootcampul cu prima grupa de baieti vreau sa multumesc atat baietilor care au participat dar si echipei noastre (Adi , Stefanita, Paul si Alex) pentru ca am reusit sa ne tinem de treaba atatea luni de zile. Am inceput sa planificam si organizam urmatorul bootcamp pe care vrem sa-l incepem. Deja avem un curriculum de teorie si exercitii de la care plecam, iar metodele si sistemul de predare se imbunatatesc permanent cu fiecare nou participant, noua grupa de baieti. Imediat ce punem la punct programul vom anunta pe blog detaliile despre noul bootcamp de seductie. In rest, ca si numar de participanti vor fi tot cam la fel, deoarece am observat ca se lucreaza bine cand nu sunt prea multi . Asadar , cei care sunteti interesati , tineti aproape , vom anunta in curand cand dam drumul unei noi grupe de baieti.

Click aici pentru a vedea la ce programe poti participa si tu>

Silviu Iulian
 

Este autor si coach de masculinitate si relationare. In ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments