Bootcamp "Puterea prezentei si jocul interior" | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Bootcamp „Puterea prezentei si jocul interior”

La treaba !!!

Suntem aproape gata si cu finalizarea detaliilor pentru bootcampul din toama asta pentru barbati, al 2lea bootcamp de 2 luni pe anul asta.

Va fi un bootcamp axat in mare parte de jocul interior (inner game) , dar vom experimenta si actiune (outer game) pentru a ni se alinia si cristaliza comportamentele folositoare unui barbat adevarat.

Structura va fi asemanatoare cu cea a bootcampului din februarie de anul acesta, cu unele mici modificari pe alocuri.  Cert este ca vor fi 2 luni intense, multe exercitii , coaching de grup si practica outdoor asa ca este recomandat doar celor care vor sa faca ceva practic pentru a deveni barbati, nu e pentru cei comozi.

Zona de confort trebuie depasita pentru a evolua. Veti face si multe abordari.. stati linistiti, ca nu scapati ­čśë Dar mai important decat abordarile va fi lucrul cu jocul interior si cu starea de prezenta, pentru a ca odata ce ajungem sa ne simtim bine in pielea noastra, restul sunt detalii.

Pentru mai multe detalii si inscriere, intrati direct pe pagina de prezentare: http://www.therealman.ro/bootcamp/

La treaba !

Silviu Iulian
 

Autor si coach de masculinitate si relationare, in ultimii 8 ani a inspirat sute de barbati sa-si ia puterea inapoi si sa obtina succesul in relatia cu femeile, promovand un mod autentic de dezvoltare personala. Cand nu scrie pe blog, invata despre masculinitate si relationare din propria relatie cu iubita lui Gianina, alaturi de care exploreaza de mai bine de 5 ani.

>