TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Constientizarea credintelor limitatoare

Am citit recent povestea unui barbat care era frustrat in privinta femeilor.

Multi dintre cei pe care am apucat sa-i intalnesc de cand facem workshopuri au un lucru in comun: Sunt destul de buni pe plan profesional, fie ca sunt programatori, economisti, antreprenori, artisti… etc.. dar cand vine vorba de femei, au un set de credinte limitatoare care ii impiedica sa relationeze.

Daca excelezi intr-un domeniu in care ai investit multi ani de studii si practica, nu ai nici o scuza pentru care nu ai putea reusi la fel si in relationarea cu femeile. Faptul ca esti sanatos si capabil sa scoti o vorba pe gura este tot ce ai nevoie. Singura care te opreste este mintea ta, acolo se afla toate blocajele. Trebuie sa inveti s-o „reprogramezi” cu ce trebuie.

Tocmai pentru aceasta problema recomandam ceva practic , un exercitiu care l-am mai facut si noi de multe ori pe la bootcampurile noastre.

Exercitiu pentru constientizarea si eliminarea credintelor limitative.

Ia o foaie de hartie, un pix, si incepe sa scrii timp de 30 minute incontinuu toate credintele tale negative cu privire la tine in relatie cu femeile.
Scrie tot ce iti vine, scrie ca femeile sunt curve, ca imi dau papucii, ca ma fac de bani. Scrie si ce cred ceilalti despre tine in legatura cu femeile., scrie ce crede si familia despre tine, ce cred colegii de munca, colegii de liceu, etc.. tot ce are legatura. Atunci cand scrii nu te gandi prea mult, incearca sa scrii constant ce iti vine pe moment in cap despre femei.

Inainte de fiecare credinta pe care o scrieti , scrieti-o incepand cu cuvantul INCA.

Inca nu sunt barbat adevarat
Inca nu ma simt bine cand ies in club
Inca nu ma vad colegii ca pe un baiat de treaba… etc..

Asta e o presupozitie care ii sugereaza subconstientului ca va veni o clipa in viitor cand aceasta credinta negativa nu va mai fi valabila pentru tine

Repeta treaba asta de vreo 3 ori pe saptamana !

Ideea exercitiului este sa constientizezi toate aceste credinte limitatoare.

Constientizarea credintelor limitatoare este primul pas in a scapa de povara lor. Vei observa ca de fiecare data cand repeti exercitiul asta o sa scrii ceva diferit, e posibil ca unele credinte sa nu le mai scrii – sa nu te mai afecteze, sau sa descoperi altele. Iar daca il faci de mai multe ori , nu te vor mai afecta la fel de mult. Dupa vreo 20 de astfel de exercitii vei observa ca vei scrie mult mai putine credinte pe foaie.

Tu trebuie sa devii un barbat cat mai rafinat, pentru a percepe femeile asa cum sunt, nu prin prisma filtrelor care le ai momentan in minte.
Stii cum e si cu alcolul dublu rafinat, triplu rafinat, pe masura ce il prelucrezi devine din ce in ce mai pur iar tot ce nu e bun se duce.

Acesta este un prim pas si unul dintre cele mai importante pentru dezvoltarea ta ca barbat adevarat. Pentru a accelera succesul tau in relatiile cu femeile pe care le intalnesti iti recomand sa participi la unul dintre cursurile pe care le organizam.

>