The Real Man

Barbatul autentic si carismatic

Workshop intensiv de Inner-Game
 
Cluj [2-4 Noiembrie]
 
Bucuresti [9-11 Noiembrie]

Daca esti barbat si vrei sa simti cu adevarat ce inseamna masculinitatea si increderea de sine, te invitam la acest workshop numai pentru barbati !

In munca pe care o facem in domeniul dezvoltarii personale pentru barbati organizam 2 noi evenimente in toama asta. Pentru ca ne-am implicat in ultima perioada in munca din cadrul clubului nostru de antrenament, vrem sa punem in aceste workshopuri intensive ceea ce facem noi de atatia ani si a dat rezultate concrete pentru multi dintre bărbații cu care am avut ocazia sa lucram pana acum.

Marea dilema a barbatului din ziua de azi…

Exista o mare confuzie in societatea de azi vis a vis de ce inseamna un barbat increzator. Din majoritatea surselor de informare aflii ca a fi un barbat adevarat presupune o masca de fier, atitudine de superioritate si o armura ce o afiseaza in exterior ori de cate ori crede ca e nevoie sa para barbat.

Astfel de comportament nu prea iti aduce satisfactie tie ca si barbat si nici conexiuni autentice cu femeile de care te simti atras. Modelul asta promovat de societate este un model expirat si fundamental gresit.. Or mai fi cateva femei care pun botul la astfel de barbati, dar in nici un caz nu e de durata.

Ce te poti astepta de la acest workshop…

Vom face o cura intensa de onestitate in atitudinea ta de barbat. No more bullshit. / No more games.

Daca alegi sa participi trebuie sa fii constient ca vom sapa in profunzime si vom scoate la iveala acel barbat autentic din tine. Uneori sinceritatea maxima poate fi si neplacuta, dar e necesara pentru sanatatea ta mentala. Iti vei da seama ce inseama sa fii brutal de sincer, in primul fata de tine si apoi in comunicarea femeile si cu cei din jurul tau.

In 2 zile de workshop vom demonta acest model invechit al societatii si o sa revenim la barbatul autentic si natural ce se afla in fiecare din noi. Vom da la o parte mastile caraghioase ale personaltitatii pentru a ne putea exprima cu sinceritate individualitatea. Te poti astepta la cateva efecte imediate:

  • Devi mai sincer si direct cu intentiile tale
  • Descoperi esenta ta si valorile personale ce te pot motiva in tot ceea ce faci
  • Esti confortabil cu atractia sexuala fata de femei si nu eziti s-o faci cunoscuta
  • Scapi de frica absurda de abordare a femeilor. Te simti bine cu faptul ca tu esti barbat si poti alege sa intrii in vorba cu femeile de care te simti atras
  • Comunici cu usurinta si asertivitate, astfel incat scapi de dialogul intern ce te impiedica sa fii spontan si creativ
  • Te reconectezi cu adevarata ta energie ta masculina
  • Experimentezi camaraderia grupului de barbati, ce te poate propulsa mult in dezvoltarea ta personala
  • Simti ce inseamna sa fii un “baiat bun”, dar in acelasi timp puternic in interior
  • Realizezi conexiuni autentice cu atat cu femeile cat si cu barbatii din viata ta

Modul de lucru in cadrul workshopului va fi de tip experiential, adica o sa facem diferite exercitii (unele chiar fizice) care te vor face sa simti in interior ce inseamna increderea in sine, sa atingi acea parte masculina ce zace in interiorul tau si care te poate sustine in tot ceea ce feci. Metoda experientiala este foarte eficienta deoarece nu tine de capacitatea logica a insusirii unor noi comportamente, ci mai mult de partea fizica si emotionala. Asa ca te poti astepta ca in urma workshopului sa treci direct la actiune fara a mai sta prea mult pe ganduri.

Ca o mica nota de avertisment: Metodele noastre de lucru nu sunt chiar ortodoxe, asa ca daca te astepti sa vii la acest workshop ca la orice alt curs plictisitor la care ai participat si nu te-ai implicat deloc, ei bine, aici o sa transpiri putin :-). Asa ca nu te baga daca esti un baiat delicat !

Si bineinteles ca o sa ne distram si in timpul iesirii de sambata seara, unde o sa dam o tura prin cluburi pentru a pune in aplicare tot ce facem la workshop. Iti vom da misiuni de indeplinit, te vom sustine, te vom impinge de la spate acolo unde e nevoie si iti vom oferi feedback constructiv ori de cate ori simti ca te blochezi. Asta e modul cel mai sanatos de a-ti antrena muschiul social.

Antrenorii tai

Pentru workshopul din Cluj, Octavian (co-fondatorul comunitatii TheRealMan) si Gabi (Un vechi membrul al clubului nostru de barbati, care acum a ajuns la nivelul la care simte sa dea inapoi si sa-i sustina pe cei care sunt la inceput de drum). Iar pentru workshopul din Bucuresti ni se va alatura si Stefanita (Vampi), care cu greu s-a lasat convins sa mai faciliteze astfel de evenimente… asa ca avem mare noroc ca e si el alaturi de noi.

Programul pe zile:

Vineri 18:30 – 21:30
Sambata 8:00 – 17:30 + NightGame (iesirea in club) 22:30 – 1:30
Duminica 8:00 – 17:00

Contributie

420 Ron (E necesar un avans de 40 % pentru confirmarea inscrierii)

Atentie !!, numar de participanti maxim 12 (deoarece vrem sa oferim cat mai mult din atentia noastra fiecarui participant si pe alocuri sa lucram si individual cand este nevoie)

Asa ca nu mai sta pe ganduri si hai sa facem treaba serioasa !

Pentru a te inscrie, foloseste formularul de mai jos !
(Nu uita sa specifici si workshopul la care vrei sa participi Cluj sau Bucuresti)