TheRealMan.ro – Barbatul Adevarat – Masculinitate si Relationare

Nu mai da bani pe sex

O sa refulez puțin în articolul asta…dar asta e , trebuie s-o fac.

Ma oftic de fiecare data când vad bărbați mișto , super ok ca dau bani pe sex. Nu vreau sa atac cea mai veche meserie de pe lume,… în nici un caz.

Au și femeile astea rostul lor pe Pământ. Am fost și eu de câteva ori ca sa experimentez când eram pe la început.

Dar sa faci un obicei din asta mi s-a părut lipsit de sens.

Unul din tovarășii mei din vechea gașcă a fraților nespirituali cheltuie lunar în jur de câteva sute de euro pe sex. L-am întrebat de ce cheltuie asa multi bani pe ele în loc sa-i bage în evoluția sa, la care răspunsul lui a fost „pentru ca nu vreau sa am dureri de cap”.

Pentru el nu exista posibilitatea ca ar putea întâlni femei și ar putea face sex cu ele decât dacă exista o tranzacție de bani la mijloc. Bărbații care dau multi bani pe sex hrănesc convingerea ca sexul de calitate este limitat și mereu vor pune femeile pe un piedestal.

Si mai mult ma oftic ca am avut ocazia sa cunosc multe femei singure, femei mișto care bineînțeles vor sa facă și sex și unele la fel ca și el, „nu vor dureri de cap”. Sunt dezamăgite ca nu găsesc bărbați pe măsură.

Mie chiar îmi pasa de ele 🙂

Crede-ma, astfel de femei exista peste tot. Trebuie doar sa faci pasul și sa le cunoști. Lasa escortele și prostituatele pentru când vei avea 80 de ani… dar și atunci, în cazuri extreme 😉

Atâta timp cat ești în putere ca bărbat, nu contează cat de bine arați, nu ai nici o scuza sa nu evoluezi și sa te bucuri de femei de calitate.

A te simți bine în piele de bărbat și a te bucura de tot ce presupune acest lucru îl faci pentru tot restul vieții tale odată ce ai învățat cum.

Investește în tine mai mult !

>