Atitudinea potrivita fata de femei | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Atitudinea potrivita fata de femei

In legatura cu atitudinea pe care trebuie s-o aibe un barbat fata de femei, raspundem unei intrebari din partea unui cititor al nostru

Adi:

Am si eu o intrebare mai generala…un gand care ma framanta de ceva vreme.
Eu sunt un temperament melancolic-coleric (cam 75-25%) si deoarece sunt in mare parte melancolic gasesc putin dificil sa abordez persoane noi…sa experimentez diferite scenarii cu fete/femei noi (am uitat sa spun ca am 20 de ani).

Acum…intrebarea mea este:

Care este atitudinea generala pe care trebuie sa o ai fata de o femeie in functie de ce vrei de la ea (relatie/sex/prietenie,etc.)? Cu alte cuvinte, cum trebuie sa o privesti? Oarecum de sus…de la acelasi nivel?…banuiesc ca de la un nivel inferior ei nu intra in calcul.

Am citit arhiva in totalitate insa am aceste nelamuri.Va multumesc anticipat pentru timpul acordat!

Pai in primul rand trebuie sa fii sigur ce vrei de la tine, vrei o relatie, vrei sex, vrei prietenie? Cu alte cuvinte, ce fel de seminte sadesti in brazda vietii 😉 . Cand te-ai decis la ce vrei de la tine, e simplu sa alegi ce vrei de la ea. Canarii vin sa manance boabe de mei, gainile boabe de porumb, iar acvilele soricei sau gaini.

Cand te duci la ea si o privesti nu conteaza pozitia, conteaza ce transmiti, ce anume vrei de la tine si de la ea. Ca sa zic asa, ce strigat se aude din inima ta si din ochii tai.

Cel mai bine este ca atunci cand iesi la „atac” sa iti lasi gandurile si conceptele deoparte, sa ramai doar tu si unica ta dorinta in raport cu ea. Atunci vei fi castigator, indiferent de ce spui. Femeile apreciaza barbatii cu decizie, pentru ca ezitari au ele tot timpul. Arata-le ca esti hotarit si le vei cuceri. Daca vii cu carnetul de scheme la tine, sansele sunt cvasinule.

Numai bine,

Vampi

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments