Asasinarea lui Andy Yosha [Podcast #35] | TheRealMan.ro - Barbatul Adevarat - Dezvoltare Personala Pentru Barbati

Asasinarea lui Andy Yosha [Podcast #35]

Andy Moore este unul din baietii buni din comunitatea de dezvoltare personala pentru barbati. Pentru cine inca nu-l stie pe Andy, acum 4 ani a pus bazele companiei DayGame.com. Day Game este de fapt jocul seductiei pe timp de zi. Asa cum in cartea lui Neil Strauss (the Game), invatau sa joace jocul oricand si oriunde, Andy s-a concentrat doar pe timp de zi.

Am zis eu mai in trecut, ori de cate ori am jucat jocul, am preferat pe cel de zi, fata de cel de noapte. E mult mai sanatos, fara fum, fara galagie, fara betivi in jurul tau,… ¬†anyway, e un subiect separat.

In acest interviu Andy ne povesteste cum l-a asasinat el pe Andy Yosha, pseudonimul lui din aceasta comunitate. Dupa cum probabil multi barbati sunt familiarizati cu aceste porecle, sunt nume cu care ei se asociaza pentru a-i ajuta sa-si depaseasca vechea identitate, plina de conditionari limitative. Cu totii am folosit asa ceva, fie ca stateam pe forumuri, fie ca ne jucam Quake in retea cu prietenii, mereu a fost mai cool un pseudonim decat numele adevarat.

Dar uite ca vine momentul sa renuntam si la aceasta identitate carja. Pentru a putea evolua, pentru a putea fi tu insuti, e nevoie sa te intorci la numele tau adevarat si sa te accepti asa cum esti. Am reusit sa scot de la Andy o gramada de sfaturi extrem de utile pentru barbatii care sunt la inceput de drum, dar si pentru cei avansati.

Urmareste interviul pana la capat, pentru ca in ultimele minute am o surpriza pentru tine.

Octavian
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments